Mijn personalised passport cover van Zazzle

Mijn personalised passport cover van Zazzle

Het klinkt misschien overdreven, maar dat is het niet. Ik ben al jaren op zoek naar het perfecte paspoorthoesje, maar ik vind ze gewoon altijd net te saai, te lelijk of veel te duur. Léon vond een perfect cadeau voor mij, namelijk een personalised passport cover van Zazzle. Ik vertel je er alles over.

Het boterhamzakje

Geloof het of niet, maar ik bewaarde mijn paspoort altijd in een boterhamzakje, omdat ik niet wilde dat hij vies zou worden of kapot zou gaan. Het was heel praktisch, maar eerlijk is eerlijk. Het zag er wel mega cheap uit.

Personalised

Ik ben echt een sucker voor gepersonaliseerde dingetjes. Ik vind het leuk om iets te hebben wat niemand anders precies hetzelfde heeft. Niemand heeft precies hetzelfde paspoorthoesje met mijn naam erop. Althans, dat zou echt heel weird zijn, haha. Hoe dan ook, ik vind gepersonaliseerde cadeaus ook leuk om de reden dat iemand zijn best gedaan heeft om echt iets leuks voor jou (uit) te zoeken. Léon bestelde ook al eens een personalised star map voor me en daar was (en ben) ik ook helemaal weg van.

Hoe werkt het?

Bij Zazzle zijn er duizenden standaard ontwerpen. Al deze ontwerpen zijn gesorteerd in categorieën zoals vrouwelijk, klassiek, travel etc. Dus dat maakt het zoeken super makkelijk. Heb je iets moois gevonden, dan kun je het ontwerp zelf nog aanpassen via een editor. Mocht je zelf een tof idee hebben voor een personalised passport cover van Zazzle, dan kun je ook gewoon je hele eigen hoesje ontwerpen. Wees creatief!

Prijs

Op Zazzle zijn heel vaak kortingscodes te vinden met iets van 50% korting en de prijzen variëren per design. Dus mocht je het leuk vinden, dan moet je zelf even goed kijken wat het hoesje kost in dollars en dat omrekenen. Mijn personalised passport cover van Zazzle kostte 11.15 dollar met de korting.

De voorkant van de personalised passport cover van Zazzle

De achterkant van de personalised passport cover van Zazzle

De kwaliteit

De cover is gemaakt van een soort kunstleer en de kwaliteit is meer dan prima. Het hoesje ruikt wel een beetje naar van die plastic opblaasfiguren voor in je zwembad. Maar het is geen sterkte geur, dus je ruikt het niet als je hem in je handen hebt. Het hoesje is super netjes gestikt, dus daar is ook niks van te zeggen. Tot slot blijkt de opdruk ook heel netjes en precies zoals het aangeleverde ontwerp. Ik ben blij!

Verzending

De verzending duurde ongeveer anderhalve week, maar het hoesje moest dan ook helemaal vanuit Amerika komen. Het hoesje was netjes in een envelop met bubbeltjesplastic verpakt en er zat nog een plastic zakje omheen met een bedankkaartje. Het verzenden kostte 4.48 dollar, dus hou daar rekening mee. Ik vond het wel meevallen qua prijs, maar dan weet je in ieder geval wat je kunt verwachten.

Kijk hoe tof hij is geworden! Gewoon een prachtig travel themed hoesje met mijn voornamen erop. En hij past perfect om mijn paspoort heen. Bye bye boterhamzakje!

Heb jij je paspoort/id-kaart in een tof jasje gestoken?

Liefs,
Nadeche JocelynGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge