Hotspot: Restaurant Bite in Veenendaal

Hotspot: Restaurant Bite in Veenendaal

Als je in Veenendaal bent, dan moet je echt een bezoekje brengen aan de hotspot Bite! Bij deze Foodbar kun je namelijk heerlijk lunchen of dineren en ze hebben een heel erg tof concept waar ik je graag meer over vertel.

Bite staat voor Bewust, Inspirerend, Toegankelijk en Eerlijk. De kaart van Bite staat dan ook bomvol met luxe variaties op streetfood van over de hele wereld. Deze gerechten worden gemaakt van de beste ingrediënten en kunnen worden geserveerd met de allerlekkerste wijnen. Kortom: Heerlijk eten met wijn voor een redelijke prijs, need I say more?

Bite restaurant Veenendaal

Restaurant Bite in Veenendaal

Naast het eten, is de sfeer bij Bite ook heel tof. Als je binnenloopt, zie je veel planten, moderne meubels en een grote bar die meteen je aandacht trekt. Ik zou het denk ik omschrijven als een mix van industriële, warme en natuurlijke invloeden. Deze invloeden laten je je meteen thuis voelen en dat gebeurt niet vaak.

Bite restaurant in Veenendaal

Bite restaurant in Veenendaal

Ook het personeel is vriendelijk en denkt graag met je mee. Of je nou ergens allergisch voor bent of gewoon een moeilijke eter… De gerechten kunnen voor je worden aangepast, zodat ook jij kan genieten van de smaak van Bite. Mijn absolute favorieten zijn tortellini met gamba’s (lunch), krokante buikspek (diner) en Bite charcuteri (om te borrelen), zoals je ziet op de foto hierboven.

Bite in Veenendaal

Restaurant Bite in Veenendaal

Binnenkort opent Bite trouwens ook nog een Foodstore in het pand dat grenst aan de Foodbar. Hier gaan ze kant en klare éénpersoonsmaaltijden verkopen die ook nog eens heel gezond en smaakvol zijn. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik kijk er in ieder geval naar uit!

Bite in Veenendaal

Je kunt de hotspot Bite vinden aan de Brouwersgracht 168 in Veenendaal. Zelf ben ik laatst foto’s gaan maken op een rustig tijdstip, maar het kan ook wel aardig druk zijn soms. Als je bij Bite wil lunchen, dineren of borrelen, dan raad ik je echt aan om even te reserveren via internet.

Lijkt Bite jou ook een hele toffe hotspot?

Liefs,
Nadeche


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge