Hotspot: Restaurant @the Park in Lunteren

Hotspot: Restaurant @the Park in Lunteren

Léon en ik gaan best vaak uiteten. Ook gisteren besloten we om weer eens lekker ergens te gaan eten. Dit keer bij @the Park. We hebben zó lekker gegeten, voor zó weinig geld. Hier gaan we zeker naartoe.

Via de app Social Deal kochten we twee bonnen van €14,- p.p. Met deze bonnen konden we drie gangen kiezen van een “beperkte kaart”. Zelfs met een beperkte kaart was het nog lastig kiezen uit alle mogelijkheden.

Voorgerecht
Léon bestelde als voorgerecht vitello tonnato. Ik had zelf geen idee, maar Léon is kok, dus die heeft daar natuurlijk iets meer verstand van dan ik. Vitello tonnato is een voorgerecht bestaande uit fricandeau met een sausje gemaakt van tonijn. Wij zijn niet zo dol op vis, maar de vis was niet overheersend gelukkig.

Gamba pil pil met tomaat van restaurant @thePark in Lunteren

Ik ging zelf voor de gamba pil pil. Dit zijn heerlijk zachte gamba’s in olie met tomaatjes, knoflook en hete pepers. Ik denk oprecht dat dit één van de beste porties gamba’s ooit is voor mij.

Kogelbiefstuk met cepes jus van restaurant @thePark in Lunteren

Hoofdgerecht
Als hoofdgerecht had ik een kogelbiefstukje met cepes jus. Dat vond ik zo lekker klinken, maar ik had echt geen idee wat het nou eigenlijk was. Cepes jus blijkt gewoon een luxe paddenstoelensaus te zijn, maar het paste prima bij mijn supermalse biefstukje.

Longhaas spies met groenten van restaurant @thePark in Lunteren

Ook Léon had een heerlijk hoofdgerecht. Hij had de spies van longhaas met een pittig sausje. Beide hoofdgerechten zijn echte aanraders als je van vlees houdt. Ook voor vegetariërs zijn trouwens hele toffe gerechten te vinden bij @the Park.

Crème brûlee met tonka boon van restaurant @thePark in Lunteren

Nagerecht
Zelf had ik als nagerecht de crème brulee met tonka boon. Nou ben ik al snel blij met crème brûlee, maar deze was echt de moeite waard.

Chocolade surprise van restaurant @thePark in Lunteren

Ik wist niet dat het kon, maar Léons dessert was nog zoveel beter! Misschien heb je het weleens op Facebook of Instagram gezien, zo’n chocolade bol die wordt overgoten met een warme saus. Op de foto zie je de bol wegsmelten en komt er een bolletje ijs tevoorschijn. Zo gaaf!

Kort samengevat, @the Park in Lunteren is echt een aanrader en met Social Deal echt supergoed te betalen. Dit restaurant zit trouwens een beetje verstopt op landgoed de Scheleberg, maar als je het eenmaal gevonden hebt, is de locatie heel erg mooi.

Heb jij nog hotspots waar Léon en ik volgens jou echt moeten gaan eten?

Liefs,
NadecheGeef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge