Hotspot: Lef! in Veenendaal

Hotspot: Lef! in Veenendaal

Gisteren had ik een gezellige lunchdate met Annabel en we besloten om eens ergens anders te gaan lunchen dan bij onze standaard restaurantjes en eettentjes. We waren allebei wel erg benieuwd naar de relatief nieuwe smoothie- & lunchbar Lef! Benieuwd naar onze ervaring? Lees dan snel verder…


Lef! heeft een mooie en opvallende inrichting. Annabel en ik waren het er gelijk over eens dat de inrichting een beetje hipster-achtig was, maar niet op een vervelende of overdreven manier. Van de plantjes tot de grote prikborden en van de stoelen tot de bankjes, het is een mooi geheel! Daarnaast heeft Lef! ook een open keuken, waardoor je met je eigen ogen kan zien dat je smoothie vers is bereidt en je broodje naar jouw wens gemaakt wordt. Nou hebben Annabel en ik zelf niet echt wat met kinderen te maken, maar er is wel een leuke speelhoek voor kinderen, dus Lef! is ook een aanraders voor moeders die even tot rust willen komen.

Ondanks dat ik een moeilijke eter ben, stond er zelfs voor mij zoveel lekkers op de kaart. De verse smoothies trokken meteen onze aandacht en het was niet makkelijk om er één te kiezen. Ook de broodjes kwamen regelrecht from heaven! We hebben er wel een kwartier over gedaan om een keuze te maken, maar geloof me, dan heb je ook wat.

Annabel koos voor een broodje met gesmolten geitenkaas, honing, rucola en walnoten. En ik koos voor de appeltosti met verse plakjes appel (duhh), rozijnen, appelstroop en kaneel. Ik had er niet eerder aan gedacht om appel op brood te doen, maar dit bleek een prima combi. Daarnaast kozen we beide voor de smoothie ‘balansdag’ met perzik, blauwe bessen, frambozen, appelsap en yoghurt. Het was echt te lekker en de prijzen vielen gelukkig ook erg mee.

Wij zijn in ieder geval fan! Wil je hier ook eens een kijkje nemen. Lef! is te vinden op Markt 18 in Veenendaal! Oh en mocht je nou geen smoothies en gezonde broodjes willen? Lef! heeft ook gewoon (ijs)koffie, taart en koekjes.

Zou jij hier een hapje willen eten?

Liefs,

Nadeche

 

Fotografie: Annabel Datema & Nadeche Jocelyn2 thoughts on “Hotspot: Lef! in Veenendaal”

  • Beste Nadeche, ik weet niet waarom maar ik lees nu je blog pas! Wat super leuk, heb van oor tot oor zitten lachen tijdens het lezen! Zouden wij hem een keer mogen delen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge