Hotspot: Restaurant Arneym in Arnhem

Hotspot: Restaurant Arneym in Arnhem

Léon en ik houden, net als iedereen, van lekker eten. We zijn dan ook altijd op zoek naar de leukste plekjes en vooral naar de smakelijkste gerechten. Een tijdje geleden stuitten we op Arneym in Arnhem en sindsdien zijn we er eigenlijk niet meer weg te slaan.

De voorkant van de menukaart met koude en warme tapas van Arneym

Arneyms concept

Wat Arneym zo leuk maakt, is het concept. Je krijgt een kaart met allemaal kleine gerechtjes. Per ronde kun je op de kaart aangegeven welke gerechten je wil. Ben je na de eerste ronde uitgegeten, dan krijg je het kaartje weer terug en kun je andere (of dezelfde) gerechtjes kiezen. Het leuke aan de kleine hapjes is dat je gemakkelijk kunt delen en bijbestellen.

Vlees, vis en vegetarische gerechten van Arneym in Arnhem

Smaakvolle en kleurrijke recepten van hotspot Arneym in Arnhem

Voor iedereen wel iets

Het restaurant serveert zowel warme als koude gerechten die weer onder te verdelen zijn in vlees, vis en vegetarisch. Van frietjes met kruidenmayonaise tot carpaccio van coquille. Of je nou een moeilijke eter bent of niet, er valt voor iedereen een geschikte proeverij samen te stellen!


Super leuk ingericht

Stiekem vind ik het altijd heel sfeervol en leuk staan als restaurants banken langs de muren hebben en ook die heeft Arneym. Verder zijn er veel blauwtinten verwerkt in het mooie grijze interieur. Ook moet je echt even naar de bijzondere lampen kijken die binnen hangen.

Lekkere kleine gerechtjes van restaurant Arneym in Arnhem aan Jansplaats 8

Prijzig, maar lekker

Eerlijk is eerlijk, je bent wel snel wat meer geld kwijt bij Arneym, omdat je per gerecht betaald in plaats van een vast bedrag voor onbeperkte “tapas”. Aan de andere kant kun je er fantastisch lekker eten en daar moet je soms gewoon wat geld voor neertellen.Ik heb hier meerdere keren gegeten en het eten is altijd lekker. Wel was er één keer sprake van een misverstand, maar dat is echt heel netjes opgelost, dus daar kan ik niks van zeggen! Op zoek naar een leuk en sfeervol restaurant, dan kan ik je Arneym in Arnhem echt aanraden. Je vindt ze aan Jansplaats 8.

(Ik heb me niet verdiept in allergieën en diëten, dus als je daar meer informatie over wil, kun je het beste even contact opnemen met Arneym zelf.)

Bij welk restaurant moet ik volgens jou echt eens gaan eten?

Liefs,
Nadeche1 thought on “Hotspot: Restaurant Arneym in Arnhem”

  • Wat een heerlijke gerechtjes! En soms is een beetje exclusiever eten gewoon fijner dan naar een ‘vreetschuur’ gaan. Ik heb dan vaak daarna zo’n naar gevoel, van “wat heb ik nou eigenlijk allemaal wel niet gegeten?” Als ik een keer in Arnhem ben zal ik dit onthouden. Ben benieuwd naar de carpaccio van coquille! Liefs!
    Amina onlangs geplaatst…De leukste feelgood-activiteiten tijdens de zomerMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge