Christmas shopping in London!

Christmas shopping in London!

Ik ben gek op Kerstmis. Kerstbomen, lichtjes, gezelligheid en… uiteraard Christmas shopping! Voor de afwisseling besloten mijn moeder en ik lekker eens een dagje te gaan shoppen in Londen.

Ja, dat lees je goed. We gingen één dag en dat is niet genoeg om heel Londen te verkennen, maar wel genoeg tijd om lekker te winkelen in Oxford Street en de toerist uit te hangen. Jammer genoeg was het weer niet zo goed, dus de foto’s zijn een beetje donker geworden. Aan de andere kant had ik ook niet verwacht dat het mega zonnig zou zijn rond deze tijd van het jaar.

Rode telefooncel in Londen
Standbeelden in Londen

Wij kozen ervoor om met de bus te gaan, omdat we dan gelijk in hartje Londen konden uitstappen en als je met het vliegtuig gaat, moet je nog een stuk reizen voor je er bent. Ik kreeg meerdere vragen over het reizen naar Engeland, dus ik leg met alle liefde aan jullie uit hoe en wat:

‘s Avonds (op woensdag) rond half elf stapte we in de bus in Den Bosch. De chauffeur reed ‘s nachts, dus we konden gewoon (lekker) slapen. Bij de douane controle en boottocht moesten we de bus uit, maar dat was van te voren al aangegeven. ‘s Ochtends om acht uur waren we in hartje Londen en konden we er gelijk op uit.

Mooi gebouw in Londen
Sherlock Holmes pub in Londen
Rond een uur of zeven in de avond stapten we de bus weer in om terug te gaan naar Nederland. Hoe laat je terug bent hangt natuurlijk af van hoe druk het is op de weg, maar wij waren vrijdagochtend om vijf uur weer terug in Den Bosch. (Voor ons was het goed te doen, maar je moet even overwegen of de bus en de boot voor jou een betere optie zijn dan het vliegtuig.)

Monument Londen
Lush in Londen
Ondanks dat Londen barst van de leuke winkels, hebben we niet zoveel gekocht. Met twee broeken, een blousje, make-up, een nieuwe tas (die jullie uiteraard nog terug gaan zien) en een stapel foto’s, ben ik weer vertrokken naar Nederland.

Mooi raam in Londen
Mocht je dus een korte of wat langere trip willen maken, dan kan ik Londen echt aanraden! De locals zijn over het algemeen erg vriendelijk en dan heb ik het nog niet eens gehad over dat heerlijke accent.

Staat er voor jou nog een tripje in de planning? 
Liefs,
Nadeche


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge