Mijn eerste ervaring met AirBnb

Mijn eerste ervaring met AirBnb

AirBnb, ik had er al meerdere (vooral positieve) verhalen over gehoord. Maar zoiets wil je toch eens zelf uitproberen… Ik tenminste wel. Léon en ik boekte een AirBnb in Klotten (Duitsland) en in deze post kan je lezen wat we ervan vonden.
 

Om even tot rust te komen van alle school- en werkstress, besloten we er last-minute even tussenuit te gaan. We hoefden niet per se heel ver of heel lang weg. Dus een weekendje in Duitsland leek ons perfect. We konden gewoon lekker relaxed met de auto gaan en konden er in Duitsland zelf dus ook lekker op uit. Wil je meer weten over het tripje zelf, dan kan je hier het artikel vinden.

 

Eenmaal in het middeleeuwse dorpje met de supersmalle straatjes aangekomen, vonden we de AirBnb. Sommige straatjes waren zelfs zo smal dat onze auto er niet of nauwelijks tussendoor paste, maar we konden een straatje verderop parkeren. De verhuurder was tijdens ons verblijf niet aanwezig, dus de sleutel konden we zelfs uit een kluisje halen. Toen we eenmaal binnen waren, was ik echt aangenaam verrast.
 
De badkamer in een Duitse AirBnb
Inrichting van een AirBnb in Klotten
Pluspuntjes
Het appartement was echt van alle gemakken voorzien. Zo had de keuken een oven en zelfs een vaatwasser. Dan heb ik het nog niet eens gehad over de huge badkamer en het superzachte bed in onze slaapkamer. Ook was het appartement zo ontzettend schoon. Ik heb inmiddels aardig wat hotelkamers, appartementjes en vakantiehuisjes gezien, maar niet vaak waren zo schoon. Echt complimenten voor de verhuurder van deze AirBnb in Klotten.
 
AirBnb met ruime keuken in Duitsland
Keukentafel in Duits appartement
Minpuntjes
De enige minpuntjes waren voor mij het treinspoor vlak achter het appartement en de zwakke wifi-verbinding. Maar goed, voor de relatief lage prijs mogen we zeker niet klagen!
 
Woonkamer van de Duitse Ferienwohnung Ambiente III - Klotten/Cochem/Mosel
Wij hebben twee nachtjes in Klotten doorgebracht en het is ons dus zeer goed bevallen. Wil jij dat ook of ben je gewoon benieuwd, bekijk hier dan de advertentie op AirBnb zelf. Er staat trouwens in de advertentie dat je er met vier personen zou kunnen logeren, maar wij raden echt maximaal drie personen aan omdat de slaapbank niet zo ruim is. 😉

Heb jij ervaringen met AirBnb?

Liefs,
NadecheGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge