Yayy, I’m back on Insta!

Yayy, I’m back on Insta!

Sinds augustus postte ik niet meer op mijn Instagrampagina. Het maken, bewerken en plaatsen van foto’s kostte me zoveel tijd en dan heb ik het nog niet gehad over liken, comments achterlaten, DM’s beantwoorden en actief zijn in pods (groepen Instagramgebruikers die elkaar helpen om engagement te verhogen). Kortom Insta werd een dagtaak en de lol was er een beetje af voor mij. Na maanden niks geplaats te hebben, kan ik eindelijk zeggen; I’m back on Insta! 

De Insta-break
Mocht je het uitgebreide verhaal achter mijn Insta-break willen lezen, kijk dan even hier voor het artikel dat ik in oktober schreef. Voor nu ga ik snel verder over mijn terugkeer op mijn, toch wel, favoriete social media kanaal. Want nu ik terug ben, heb ik een aantal nieuwe doelen en plannen.

De nieuwste foto's van @Nadeche Jocelyn op Instagram

Nieuwe posts en stories
Dit zijn de drie nieuwste foto’s die ik gepost heb en ze sluiten weer aan bij mijn oude zomerse en kleurrijke thema. De linkse foto heb ik als eerste gepost en de rechtse als laatste. Naast het posten van foto’s ben ik heel actief op Insta Stories en daar haal ik ook echt plezier uit. Ik post alleen net iets teveel foto’s van eten, zoals de foto bovenaan het artikel. Oeps, haha.

Pods starten
Nu ik weer actief ben, wil ik een (of meerdere) pod(s) starten. Lifestyle, traveling, beauty en fashion zijn de onderwerpen waar ik een pod voor zou kunnen starten. Heb je interesse? Let me know!

Groeien
Sinds mijn comeback heb ik 70(!) nieuwe volgers. Dat zal voor een ander misschien weinig zijn, maar ik ben trots. Ik zit nu op de 710 volgers en wil binnen drie maanden op de 1000 zitten. Er is dus werk aan de winkel!

Als je helemaal naar beneden scrolt op deze pagina, dan zie je een groot deel van mijn feed en natuurlijk een followbutton voor het geval je me wil volgen ;). En ik kan het niet vaak genoeg zeggen. I’m glad to be back on Insta!

Hoe actief ben jij op Insta?

Liefs,
Nadeche Jocelyn


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge