New in: de zachtroze Vrolijk Agenda 2019

New in: de zachtroze Vrolijk Agenda 2019

Het duurt nog wel even voor het 2019 is, maar toch ging ik alvast opzoek naar een geschikte jaaragenda. Ik moet erbij zeggen dat ik wel kritisch was en zeker een aantal eisen had. Ik ben dan ook in ruim tien winkels en boekhandels geweest in verschillende steden, maar in de laatste winkel vond ik hem: de Vrolijk Agenda 2019.

Zoals ik al zei had ik best een aantal eisen. Dit zijn ze:

 • Niet te groot/dik, zodat hij in m’n (school)tas past
 • Niet te klein, zodat er genoeg ruimte is om te schrijven
 • Niet één dag/datum per pagina, maar een overzichtelijke weekplanning
 • Niet kinderachtig/geschikt voor een zakelijke meeting
 • Niet de meest basic agenda ever
 • Het liefst onder de €14,99 en zeker onder de €19,99
 • Ik was overal geweest (dacht ik). Action, HEMA, Bruna etc. En ik had welgeteld één agenda gezien die qua uiterlijk aan mijn eisen voldeed, maar die kostte dan ook meteen weer €23,50. Net even boven het budget dus.

  Lichtelijk (lees: zwaar) gefrustreerd gaf ik de zoektocht op, toen Léon zei dat ik nog één boekhandel kon proberen buiten het centrum van Veenendaal en jawel, daar vond ik zelfs twee agenda’s die aan mijn eisen voldeden. Even had ik nog keuzestress, maar uiteindelijk heb ik dé perfecte agenda gevonden.

  Vrolijk Agenda 2018/2019 aan de binnenkant met quotes en afbeeldingen

  Ik kocht de Vrolijk Agenda 2019. Dit is een ringband agenda met een zachtroze kaft. Hij loopt dus van augustus januari tot en met december 2019. In deze agenda vind je een week per pagina met meer dan genoeg schrijfruimte, prachtige rustgevende afbeeldingen en inspirerende quotes. Hij heeft een elastiek dat hem dicht houdt en zo’n boekenlegger lintje. I love it! Hij is perfect en dat voor €13,95.  Mocht je hem wel leuk vinden, maar niet zo’n grote agenda willen. Daar is over nagedacht. Er is ook een kleinere variant te koop van deze agenda. Oh ja, er is trouwens ook een bijbehorende zachtroze familieplanner. Niet zo’n fan van roze? De schoolagenda van Vrolijk Fabriek heeft eenzelfde soort design, maar dan in het blauw en aan de ladybosses is ook gedacht. Er zijn namelijk ook business agenda’s te koop met gave zakelijke designs. Kijk voor alle agenda’s even op de site van Vrolijk Fabriek.

  Zoals je misschien wel merkt, ben ik mega enthousiast. Maar ja, dat mag ook wel na stad en land afgezocht te hebben naar een geschikte agenda en er uiteindelijk een te vinden die nog beter is dan ik had verwacht. Mocht je nog geen agenda hebben, dan kan ik je de agenda’s van Vrolijk Fabriek (vooral de Vrolijk Agenda 2019) dus zeker aanraden.

  Gebruik jij een jaaragenda of een schoolagenda?

  Liefs,
  Nadeche Jocelyn  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  CommentLuv badge