Dit staat er allemaal op mijn verlanglijstje voor mijn vijfentwintigste verjaardag

Dit staat er allemaal op mijn verlanglijstje voor mijn vijfentwintigste verjaardag

Over een paar dagen ben ik jarig en één van mijn verjaardagstradities is toch wel het in elkaar knutselen van mijn verlanglijstje. Daarom presenteer ik vandaag mijn verlanglijstje voor mijn vijfentwintigste verjaardag.

Disclaimer

En dan nog even de inmiddels net zo bekende disclaimer. Ja, er staan ook een aantal dure dingen op mijn verlanglijstje en nee, ik verwacht niet van iemand dat hij of zij mij die gaan geven. Maar ik leg braaf mijn eventuele verjaardagsgeld opzij en spaar ervoor.

Daarnaast is alles ook gewoon heel duur geworden, haha. Het valt tegenwoordig niet mee om iets goedkopers te vinden voor op je verlanglijstje.

 

Lady Million Eau de Parfum

Het is niet de eerste keer dat dit Eau de Parfum op mijn verlanglijstje staat. Ik vind hem heerlijk en daardoor gaat een flesje er ook snel doorheen. Des te meer reden om deze geur aan mijn verlanglijstje toe te voegen.

Dyson Airwrap Complete Long Multistyler

Jep, ook de Dyson komt dit jaar weer terug op mijn verlanglijstje. Maar dit is gewoon een belachelijk duur ding, wat je aan niemand kunt/wil vragen. En voordat ik mijn verjaardagsgeld hierin investeer (en wat bijleg), wil ik hem eigen eerst in de winkel testen of een keer lenen van iemand die ik ken. Dan pas kan ik beoordelen of ik de Airwrap zijn geld waard vind.

Shampoo & conditioner bar van La Rhodé

Via Instagrom stuitte ik op een webshop met troepvrije handgemaakte producten. Ik hoorde veel positieve verhalen over de shampoo bar (het donkergroene rondje in de afbeelding) en de conditioner bar (het witte zeepje in de afbeelding). Inmiddels heb ik de bars al een keer besteld en wat ruiken ze heerlijk naar pepermunt en eucalyptus. Daarnaast helpen ze ook tegen roos. Ideaal dus!

Insta360 Flow Gimbal

Als content creator is een gimbal eigenlijk onmisbaar. Deze gadget stabiliseert je camera, waardoor je minder schokkerig beeld krijgt als je beweegt. Deze gimbal volgt ook automatisch je bewegingen. Je kunt hem dus op de grond zetten en dan draait hij met je mee als je voorbij loopt.

Animal Crossing Happy Home Paradise

Happy Home Paradise is een downloadbaar uitbreidingspakket voor het Nintendo Switch spel Animal Crossing New Horizons. Ik vind het een mega verslavend spel en denk dat de uitbreiding het alleen nog maar verslavender maakt.

Clay & Glow Vitamin C Serum

Ik word 25, maar mijn huid ziet eruit alsof ik twee keer zou oud ben. Tijd om mijn skincare routine eens wat serieuzer te nemen. Ik hoor altijd goed verhalen over de producten van Clay & Glow, dus ik ben heel benieuwd naar dit serum.

Clay & Glow Hyaluronic Acid Toner

Ook hoor ik veel goeds over de toner van Clay & Glow, dus die heeft ook een plekje veroverd op mijn lijstje. Ik ben echt heel benieuwd.

HKliving koffiekopjes

Het wordt hoog tijd dat ik eens ga sparen voor de uitzet. En de koffiekopjes van Hkliving zijn te schattig. Ik vind de verschillende kleuren en motieven erg leuk. Nu zijn dit best wel dure kopjes en heeft Xenos bijvoorbeeld ook hele leuke look-a-likes.

HKliving latte bekers

Naast de koffiekopjes, vind ik de latte bekers ook heel erg mooi. En je raad het al, ze zijn heel erg geschikt voor mijn lattes. Deze bekers hebben denk ik niet meer uitleg nodig. Love them!

Hey Marly Mobile Wallet

Ik heb niet altijd zin om een grote handtas mee te zeulen en hoe groter de tas, hoe meer onnodige troep ik erin stop. Daarom lijkt deze mobile wallet mij ideaal. Je mobiel, sleutels en wat kleingeld passen er prima in en meer heb ik eigenlijk niet nodig.

Dat was hem weer voor dit jaar. En ik kijk echt heel erg uit naar mijn verjaardag. Ik heb het wegens omstandigheden een aantal jaren niet gevierd, maar nu staat er eindelijk weer een echt feestje met vrienden en vriendinnen op de planning.

Wat staat er op jouw wensenlijstje?

Liefs,
Nadeche JocelynGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge