Mijn verlanglijstje voor mijn 24e verjaardag

Mijn verlanglijstje voor mijn 24e verjaardag

Wow, wat gaat 2022 ontzettend snel! Morgen ben ik al jarig, dus ja deze wish list is wat aan de late kant, maar ik wilde de “traditie” niet verpesten door een jaartje over te slaan. Daarom komt mijn verlanglijstje voor mijn 24e verjaardag vandaag alsnog online.

Disclaimer
Jep, zoals ieder jaar zet ik ook de welbekende disclaimer er weer bij. Ik wil niemand het gevoel geven dat die persoon iets van het lijstje moet kopen of dat hij of zij überhaupt een cadeau moet kopen voor mijn verjaardag. Op dit lijstje staan gewoon wat dingen waarvan ik ze in de loop van het jaar tegen ben gekomen en die ik ooit graag zou willen hebben.

Er staan ook altijd grote en kleine dingen op. Dit jaar staan er echt wel flink dure dingen op, maar ik heb ook een fulltime baan nu en kan daardoor zelf ook nog wat bijleggen bij eventueel verjaardagsgeld. Zo komt een Gucci riem of een Dyson Airwrap toch weer een stuk dichterbij!

  Dyson Airwrap Complete Long
  Adidas sportsokken
  Nieuwe auto
  Buffalo Yana Heels
  Lady Million Eau de Parfum
  Beautyblender
  Gucci riem
  Snellader Oneplus

Dyson Airwrap Complete Long
Ja oké, dit is zo’n duur item op mijn verlanglijstje, maar de Dyson Airwrap lijkt me echt ideaal. Ik ben altijd bang om me te verbranden tijdens het krullen van mijn lange lokken en hiermee loop ik dat risico niet meer. Daarnaast hoor ik alleen maar goede verhalen over deze set en ik word er een beetje hebberig van, hahaha.

Adidas sportsokken
In de gym draag ik het liefst iets hogere sokken. Aan de ene kant, omdat het lekker zit en aan de andere kant vind ik het een soort van sportief staan. Misschien niet de allerbeste redenen, maar ja moet je altijd voor alles goede onderbouwing hebben? Nee toch?

Nieuwe auto
Laat ik voorop stellen dat ik niet verwacht dat iemand anders mij een nieuwe auto gaat geven en dat hoeft ook niet! Ik heb mezelf vandaag namelijk een nieuwere auto cadeau gedaan en ik ben er zo ontzettend blij mee. Ik heb een lichtblauwe Ford Ka gekocht en ik heb er nu al zoveel plezier van. Hij is gewoon een stuk luxer dan het oude model Ford Ka wat ik hiervoor had, dus dat is een cadeautje voor mezelf.

Nieuwe auto op mijn verlanglijstje voor mijn 24e verjaardag

Buffalo Yana Heels
Wat een cuties zijn dit toch! Die kleine vlindertjes geven de schoenen net wat extra’s. Ook draag ik eigenlijk bijna altijd dat model als ik op hakken loop. De perfecte schoenen dus als je het mij vraagt.

Lady Million Eau de Parfum
Deze geur van Paco Rabanne is toch wel een absolute favoriet van mij en ik draag hem dan ook bijna dagelijks. Hij is helaas bijna op en daarom staat er een nieuw “flesje” op mijn verlanglijstje. Oh ja, en ik ben dit jaar op Moederdag jarig, dus parfum is rond deze periode altijd een stuk voordeliger!

Beautyblender
Ik ben niet iemand die veel make-up draagt, maar soms kan een subtiel laagje concealer geen kwaad. Een beauty blender lijkt me toch iets handiger om mee te blenden dan mijn vingers. 🙂

Gucci riem
Damn, ik vind dat zo’n statementriem je outfit echt af kan maken. En ja, zo’n riem kost misschien ook wat, maar je kan hem in principe dagelijks dragen en steeds weer op andere manieren combineren.

Snellader Oneplus
Ik heb al jaren plezier van mijn Oneplus 7t telefoon, alleen heb ik er maar één oplader bij. Nu neem ik deze overal mee naartoe, maar ik vergeet hem net iets te vaak en dan zit ik bijvoorbeeld weer een dag zonder. Een extra oplader zou voor mij wel een uitkomst zijn.

Dat was mijn verlanglijstje voor mijn 24e verjaardag alweer. En ik zal aankomend jaar weer wat actiever zijn op mijn blog. I promise! Nu ik deze wish list maakte, merk ik eigenlijk pas hoe erg ik dit en jullie gemist heb. Tot de volgende post!

Liefs,
Nadeche JocelynGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge