Unicorn macarons, hoe leuk en lekker?!

Unicorn macarons, hoe leuk en lekker?!

Dat ik echt liefde voel voor eten is inmiddels geen geheim meer, maar als het kon zou ik echt met macarons trouwen. Waarom? Omdat ze zo zoet, kleurrijk en verslavend zijn. En dan heb ik het trouwens nog niet eens gehad over unicorn macarons. Die zijn zo mooi en lekker dat ik er wel over moet schrijven.

Toen mijn moeder deze macarons tegenkwam, wist ze gewoon dat ik ze geweldig zou vinden, want 1. Het zijn macarons en 2. Ze lijken op eenhoorns! Een combinatie die wat mij betreft gewoon te gek is en hoe vaak kom je zoiets nou tegen? Precies, ik moest ze hebben.

Eenhoorn macaron met gekleurde spikkels op witte achtergrond

Oké, dat ik ze mooi vind, is inmiddels wel duidelijk denk ik, maar de smaak is natuurlijk nog veel belangrijker. Het bakken van macarons is namelijk best lastig. (Ik kan het weten na meerdere fails…) Maar goed. Zowel de smaak als de structuur waren wat mij betreft prima. Welke smaak het precies is durf ik niet te zeggen, maar ik gok dat het iets van vanille is. Ze waren in ieder geval gewon lekker. Ik heb trouwens nooit eerder macarons gegeten met discodip, maar dat vond ik wel leuk gedaan.

Deze wondertjes komen bij Delicious Taart in Tiel vandaan. Dit is een winkel voor taartbenodigdheden, workshops en meer. Volgens mij waren deze macarons een limited edition, maar de eigenaresse van Delicious Taart verkoopt wel vaker heerlijke macarons en ze maakt ook prachtige taarten op bestelling. Als je benieuwd bent naar haar mooie en lekkere baksels, kijk dan even op Insta bij @DeliciousTaart.

Mocht ik weer andere bijzondere creaties tegenkomen, dan zie je die hier natuurlijk weer terug! Zijn er nou dingen die ik echt moet zien of proeven wat jou betreft? Laat dan even een berichtje achter.

Vind jij deze unicorn macarons er ook zo lief uitzien? 🙂

Liefs,
Nadeche JocelynGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge