Self-care Wish List: Zorg goed voor jezelf

Self-care Wish List: Zorg goed voor jezelf

Dat ik wish lists maak, voor bijvoorbeeld mijn verjaardag, zal voor een groot deel van jullie inmiddels geen verrassing meer zijn. Ook vandaag heb ik een wish list gemaakt, maar dan met een iets andere insteek. Op mijn self-care wish list staan namelijk alleen dingetjes waar ik echt blij van word of die ik nodig heb om mezelf verder te ontwikkelen op verschillende gebieden.


Waarom de self-care wish list?

Gezien ik niet altijd even goed in mijn vel heb gezeten, is self-care voor mij heel belangrijk. En self-care zit hem niet in het kopen van spullen, maar soms kunnen spullen je wel helpen om een betere en vooral blijere versie van jezelf te worden.

Wat staat er op mijn self-care wish list?

Mijn lijstje vind je hieronder. De producten staan niet helemaal op volgorde op de afbeelding en ik heb weer lekker met de verhoudingen lopen spelen, maar ik denk dat als je goed kijkt, je de volgende producten wel herkent:

  • Nieuwe sportkleding
  • Edelstenen
  • Het boek Master Your Mindset
  • Lekkere geurkaarsen
  • Losse thee
  • Thee-ei of theezeefje
  • Kaars met edelstenen
  • Jade face roller
  • 100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil Gezichtsolie
  • Under Armour Sporttas



De self-care wish list van Nadeche Jocelyn met thee, edelstenen, sportspullen en meer.

Nieuwe sportkleding

Het zit natuurlijk tussen mijn oren, maar ik voel me toch altijd extra goed in een nieuwe set sportkleding. Nou is het niet zo dat ik elke week wat nieuws koop om mezelf te motiveren, maar soms als ik iets heel leuks zie, zie ik mezelf er al helemaal in sporten. Daarnaast beginnen sommige sets wat slechter van kwaliteit te worden en zijn deze gewoon aan vervanging toe.

Edelstenen

Ondanks dat ik een vrij nuchter persoon ben, geloof ik ergens wel dat edelstenen een bepaalde energie bij zich dragen. Daarnaast zijn ze natuurlijk ook gewoon heel erg mooi. Op mijn lijstje staan onder andere een gekleurde schijf agaat, kleine tumbled stones (bijvoorbeeld tijgeroog steentjes) en een geode. Een geode heeft een holle binnenkant begroeid met edelstenen. Hoe mooi?!

Het boek Master Your Mindset

Ik lees graag boeken om wat bij te leren en dat kan echt over van alles gaan. Nu heb ik het boek Master Your Mindset – Leef je mooiste Leven van Michael Pilarczyk op mijn self-care wish list staan. Dit boek gaat over spirituele en persoonlijke groei, maar ook over zakelijk succes. De reviews van dit boek zijn erg goed, dus ik ben heel benieuwd.

Lekkere geurkaarsen

Het wordt natuurlijk steeds eerder donker en dan vind ik het heerlijk om geurkaarsen te laten branden. Het ruikt daardoor super lekker in huis. En eerlijk is eerlijk, kaarsen geven toch wel sfeer.

Losse thee

Ik ben echt een sucker voor thee en het liefst drink ik losse thee, omdat daar altijd wat sterkere smaken vanaf komen. Ook vind ik het leuk om nieuwe smaken en bijzondere blends te proberen, zoals chocolade thee en salted caramel thee.

Thee-ei of theezeefje

Losse thee kun je in zo’n soort filterzakje doen, maar die zijn natuurlijk voor eenmalig gebruik. Het lijkt me handig om iets van een thee-ei of een zeefje te hebben, wat je gewoon steeds opnieuw kunt gebruiken. Dat is misschien ook wat beter voor het milieu.

Kaars met edelstenen

Op Instagram kwam ik kaarsen met edelstenen tegen en die vond ik zo mooi. Na wat research zag ik dat ze op Etsy echt een heleboel verschillende soorten hebben en ik wil ze allemaal, oeps. Gezien dit soort kaarsen best prijzig zijn, koop ik er nu niet teveel in één keer, maar ik wil het toch wel eens proberen. Als de kaars is opgebrand, kun je de edelsteen er natuurlijk uithalen en deze bewaren.

Jade face roller

Ik heb best een droge huid en smeer er elke dag tot vervelens toe crème op. Een vriendin van mij raadde aan om een face roller te gebruiken in combinatie met een serum of olie. Het product trekt dan namelijk diep in, in de huid van je gezicht en het rollen stimuleert de bloedcirculatie. Niks mis met het extra verzorgen van je huid, toch?

100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil Gezichtsolie van The Ordinary

Veel mensen zijn hier heel enthousiast over en het schijnt ook nog eens goed te werken in combinatie met een face roller, dus dat wil ik graag eens proberen.

Under Armour Sporttas

Als ik naar de gym ga, heb ik mijn spullen altijd in een kleine roze shopper van mijn moeder. Maar die wil ze eigenlijk wel graag terug en het is ook gewoon geen geschikte tas, omdat ik alles er los in gooi. Een sporttas met wat ritsen en vakjes zou een stuk handiger zijn en de roze Under Armour tas is gewoon te cute.


Persoonlijk denk ik dat zo’n self-care wish list goed is om te maken, omdat je dan eens goed na gaat denken waar je op dit moment écht behoefte aan hebt. Daarnaast is het ook nog eens leuk en rustgevend om te doen. Over een tijdje ga ik kijken wat ik allemaal heb gekocht en verzameld van deze lijst. Als jij er ook één gemaakt hebt, mag je natuurlijk altijd een berichtje sturen via Instagram of Facebook. Vind ik leuk!


Wat staat er op jouw self-care wish list?


Liefs,
Nadeche Jocelyn



2 thoughts on “Self-care Wish List: Zorg goed voor jezelf”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge