Pin-spiration: Snuffel in mijn Pinterestborden

Pin-spiration: Snuffel in mijn Pinterestborden

Ik weet nog dat mijn nicht het vaak over Pinterest had. Ze haalde haar DIY ideeën en recepten daar vandaan. Benieuwd maakte ik een account aan. Nu, een aantal jaar later, ben ik zelf verslaafd en heb ik een flinke verzameling Pinterestborden. Mijn favorieten deel ik vandaag met je.


Handlettering/bullet Journal

Deze map begon ik met het idee om handlettering pins te verzamelen. Onbewust sloeg ik ook veel dingen op die meer op bullet Journal inspiratie leken dan op handlettering. Zodoende heb ik de naam aangepast en heb ik nu dus een map met super veel gave ideeën.


Product fotografie

Als blogger/contentcreator heb ik natuurlijk baat bij het maken van mooie productfoto’s. Ook vind ik het heel tof om te zien wat andere mensen voor content creëren. Van flatlays tot outfit shoots, ze zitten allemaal in deze map.


Food

Tja, wat moet ik hier eigenlijk nog over zeggen. Dit is gewoon een bord met ruim 500 lekkere maaltijden en hapjes. De ene gezonder dan de ander, maar soms mag je jezelf best verwennen, toch? Dat dacht ik!


Wonderful places/travel

Londen, Venetië en Amsterdam zijn natuurlijk mooie steden, maar soms wil je net even een minder toeristisch plekje bezoeken. Op dit bord heb ik ontzettend veel reisbestemmingen opgeslagen die nog op mijn bucketlist staan en die jij ook wil bezoeken.


Quotes

Zoek je een toffe Instagram caption, inspirerende quotes of gewoon motivatie om de dag door te komen. Kijk dan even bij “Quotes”. Tussen de ruim 1300 pins zit vast wel wat jij zoekt. Zelf haal ik er in ieder geval super veel inspiratie uit!


Interieur

Een van mijn absolute favorieten is het bord “Interieur”. Hier bewaar ik ideeën voor mijn nieuwe kamer, maar ook gewoon supertof gestylde appartementen, leuke woonaccessoires en nog veel meer.


Stylish outfits

Vroeger nam ik vaak genoegen met een spijkerbroek en een t-shirtje, maar tegenwoordig wil ik er net even wat leuker, stijlvoller en vrouwelijker uitzien. Op Pinterest is hiervoor gelukkig genoeg inspiratie te vinden en deze inspiratie sla ik dus op op dit bord.

Dit zijn zeker niet al mijn Pinterestborden. Neem eens een kijkje op mijn pagina. Mocht je het leuk vinden, dan kunnen we elkaar volgen. 🙂

Ben jij ook een fanatieke Pinterest-gebruiker?

Liefs,
Nadeche JocelynGeef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge