Tof cadeau | Personalised Star Map

Tof cadeau | Personalised Star Map

Mijn vriend weet dat ik van leuke gepersonaliseerde cadeautjes houd. Léon verraste me met een aantal super toffe cadeaus waaronder een personalised star map. Wat dit precies is en waar je ze kunt bestellen, leg ik je in deze post uit.

Wat is een personalised star map?

Dit is een (ingelijste) kaart die laat zien hoe de sterren op een bepaald moment stonden. Dit kan bijvoorbeeld het moment (dag en tijdstip) zijn dat je iemand hebt ontmoet of dat je samen iets bijzonders mee hebt gemaakt. Verder kun je er voor kiezen om naast de sterren ook planeten, rasterlijnen, sterrenbeelden en gedoofde sterren te laten zien op de kaart. Als je dat hebt gekozen, kun je vaak ook nog namen en quotes toevoegen, een lettertype kiezen en de afmetingen bepalen. Het is natuurlijk wel afhankelijk van het bedrijf waar je de kaart laat drukken, wat er allemaal mogelijk is.


Mijn star map

Zoals ik al zei heb ik dus zo’n prachtige kaart voor mijn verjaardag gekregen. Op die van mij staat, zoals je kunt zien, “The day we found love”, Léons naam en mijn naam, “You are the brightest star in my sky ♥”, de coördinaten van een bijzondere plek voor ons, de datum waarop we een relatie kregen en voor ons een o zo belangrijk tijdstip. En uiteraard de sterren die op die datum, plaats en tijd zo aan de lucht stonden.


Persoonlijke touch in je interieur

Ik ga over een tijdje verhuizen en weet dus nog niet hoe mijn kamer eruit komt te zien. Léon heeft daarom een heel mooi strak en clean design gekozen wat nagenoeg overal bij past. Maar er zijn dus zoveel variaties mogelijk en ik zag op Pinterest ook mensen die bijvoorbeeld een heel groot exemplaar in hun woonkamer hebben hangen. Het maakt dus eigenlijk niet uit waar je hem op wil hangen, want er is altijd een passende variant voor jou te vinden.

Een personalised star map als interieur item

Waar koop je zoiets?

Ik heb het mijn vriend even gevraagd en hij heeft zijn cadeau besteld bij Posterhaste. Uit ervaring kunnen we dus zeggen dat de kwaliteit erg goed is. Je kunt bij dit bedrijf zelf kiezen of je alleen een afdruk of ook een lijst wil ontvangen. Via Pinterest zijn ook nog een heleboel andere aanbieders en modellen te vinden, dus mocht je er ook eentje willen, dan kan je daar altijd nog een kijkje nemen. Let er wel op, dat de prijzen heel erg kunnen verschillen en de verzendkosten voor zo’n artikel hoog kunnen zijn.


Voor wie koop je zoiets en waarom?

Mijn personalised star map heb ik dus van mijn vriend gekregen. Ook is het een leuk idee om er één aan je ouders, broer/zus of beste vriend(in) cadeau te doen. Mocht je hem nou echt heel tof vinden, dan kun je hem ook altijd nog voor jezelf laten maken met een voor jou bijzonder moment. Het is leuk om er eentje voor een jubileum te geven, maar een verjaardag of een reis die je gemaakt hebt zijn ook mooie gelegenheden. Er is altijd wel een excuus om zo’n pareltje te ontwerpen.

Ik ben echt heel blij met Léons lieve cadeau, omdat het echt iets is wat ik niet verwacht had. Daarnaast is het altijd erg leuk als iemand de tijd neemt om iets speciaal voor jou te ontwerpen. Wil je meer inspiratie? Neem dan even een kijkje in mijn Interieurmap op Pinterest.

Vind jij de personalised star map ook zo’n tof cadeau?

Liefs,
Nadeche JocelynGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge