Nieuwe Blog – It always seems impossible until it’s done

Nieuwe Blog – It always seems impossible until it’s done

Welkom op mijn nieuwe blog! Sinds 1 maart 2017 heb ik mijn eigen domein en hier zal ik vanaf nu alles delen op gebied van Beauty, Fashion, Food, Interieur en Lifestyle. Mijn blog mag dan breed zijn, maar waarom kiezen als je over meerdere leuke passies kan schrijven?!

Voorheen schreef ik altijd op www.nadechejocelyn.weebly.com. Ik wilde graag verder gaan onder dezelfde naam (mijn eigen naam), maar wel op een hele nieuwe site. Ik heb bewust ook niet mijn oude posts overgezet, omdat ik met een schone lei wil beginnen.

De overstap naar WordPress was pittig, maar ook heel leuk. Ik heb uren zitten stoeien met HTML en CSS. Gelukkig heb ik niet alles alleen hoeven opknappen en met een beetje hulp is het volgens mij wel aardig gelukt.

Er waren veel dingen waar ik niet echt over nagedacht had, want ik had een domeinnaam gekocht, maar hoe dan verder? Een mooi thema kiezen, een nieuw logo ontwerpen, mijn niche bepalen, HTML en CSS uitvogelen enz. Ik heb mezelf een paar dagen opgesloten in mijn kamertje, omdat ik het zo graag in alle rust af wilde maken.

Ik ben er in ieder geval klaar voor om weer frisse en leuke artikelen te schrijven, gezellige samenwerkingen aan te gaan en andere avonturen te beleven. Alle dingen die ik met mijn oude blog heb geleerd, kan ik natuurlijk weer gebruiken, maar het was tijd voor iets nieuws.

Ik hoop dat jullie mijn posts met plezier zullen lezen en dat ik trots kan zijn/worden op deze nieuwe blog. Wil je up to date blijven, volg me dan op Facebook, Instagram en/of Pinterest.

 

Enjoy en veel liefs,

NadecheGeef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge