New in: Rosé Blush ring van PDPAOLA

New in: Rosé Blush ring van PDPAOLA

Valentijnsdag is alweer drie weken geleden, maar ik heb zo’n mooi cadeau gekregen van mijn vriend Thomas dat ik er wel over moet schrijven: de Rosé Blush ring van PDPAOLA. Ik vertel er alles over.

Liefde voor subtiele sieraden

Persoonlijk ga ik vaak voor de wat subtielere sieraden. Een paar mooie statement oorbellen of een ketting kunnen een outfit echt afmaken, maar ik heb liever een aantal sieraden die je dagelijks kunt dragen, die mooi zijn en niet gigantisch in de weg zitten. Op de site van PDPAOLA zag ik sieraden die precies mijn stijl waren. Ik was dan ook dagelijks op de website te vinden, maar toch bestelde ik maandenlang niks.

De reden dat ik niet bestelde was omdat ik niet kon kiezen. Ik twijfelde tussen een aantal verschillende ringen. Maar toen Thomas vroeg of ik wat leuks wist voor Valentijnsdag, hakte ik de knoop door. De Rosé Blush ring van PDPAOLA sprak me aan. Hij was subtiel, had een mooi design, kon prima gecombineerd worden met andere sieraden en was eigenlijk ook wel redelijk betaalbaar. Perfect dus.

De Rosé Blush ring van PDPAOLA van dichtbij

Verschillende materialen

Het sieraad is gemaakt van 925 sterling zilver en is 18k gold plated. Ondanks dat het de Rosé Blush ring heet, is hij niet rosé goud. De naam komt van één van de drie steentjes die erin zitten. De steentjes zijn: Een labradoriet, een Light Champagne Zirconia en een Rose Red Zirconia.

Sieraad uit Spanje

Het merk is volgens mij Spaans, maar ik kon het niet duidelijk terugvinden op de site. De ring moest in ieder geval wel uit Spanje komen. Binnen een paar dagen was hij al binnen en hij paste ook nog eens perfect! Ik draag maat 12 om mijn ringvinger.

De ring kost €39,00 en vanaf dat bedrag is verzending gratis. Tip: Tijdens mijn research voor dit artikel, zag ik dat Zalando en Brandfield dit merk ook gewoon verkopen, dus je kan ook daar bestellen als je liever niet in het buitenland koopt (had ik dat maar eerder geweten, voordat ik Thomas een ring uit Spanje liet bestellen, haha).

De Rosé Blush ring wordt geleverd als een luxe set

Luxe verpakt

Ik was verbaasd toen de DHL bezorger me belde om te zeggen dat het pakketje niet door de brievenbus paste. Ik verwachtte gewoon een ring en eventueel een klein sieradendoosje. Maar de ring was echt wel heel netjes verpakt. Er lag een relatief grote kartonnen doos in mijn tuin. Daarin zat een stoffen tasje met daarin weer een klein sieradendoosje. In dat doosje zat een leren buideltje met de ring en een poetsdoekje. Super netjes verpakt dus, maar het was ook wel lichtelijk overdreven. 😛

Ik heb echt super veel plezier van de ring en ik ben Thomas zo dankbaar voor dit mooie cadeau. En ja, ik zou zeker opnieuw bij PDPAOLA bestellen als ze weer wat moois hebben.

Had jij al weleens van het merk PDPAOLA gehoord?

Liefs,
Nadeche JocelynGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge