Ik word alweer bijna 21 en dit staat er op mijn Birthday Wish List

Ik word alweer bijna 21 en dit staat er op mijn Birthday Wish List

Ook dit jaar kreeg ik van familie en vrienden weer een aantal keer de vraag wat ik graag wil hebben voor mijn eenentwintigste verjaardag. En hoewel ik het elk jaar eigenlijk wel weet, had ik nu geen idee. Na heel hard nadenken, weet ik toch wel een aantal hele leuke dingen. En in bloggerland is het natuurlijk gebruikelijk om hier een kekke collage van te maken.


Hoewel ik jarig zijn normaal gesproken heel erg leuk vind, zie ik er dit jaar wel een klein beetje tegenop. Wegens privéomstandigheden gaat het niet lukken om mijn verjaardag met mijn familie te vieren en dat vind ik toch wel jammer. Wel wil ik het graag met mijn vrienden en vriendinnen vieren en dat is natuurlijk minstens zo gezellig.


Voor ik mijn lijstje laat zien, wil ik net als elk jaar toch weer even benadrukken dat het een wish list is. Ja, er staan dus ook een aantal duurdere dingen op, maar daar leg ik mijn verjaardagsgeld voor opzij. Ik verwacht dus van niemand dat hij of zij mij een Ray Ban zonnebril cadeau gaat doen, maar ik spaar er zelf wel voor. Ook hoeven mijn vriend, vrienden en familie echt niks van het lijstje te kopen. Het zijn tenslotte maar suggesties. En ik vind het gewoon leuk om een collage in elkaar te knutselen, zodat mensen er ook een lekker kleurrijk beeld bij hebben.


Mijn Birthday Wish List voor mij eenentwintigste verjaardag

Rituals Bodymist

Ik leef echt voor de Ritual of Buddha (rode) en de Ritual of Dao (groene) lijn van Rituals. Ik ben groot fan van de parfums, maar ook de bodymists zijn echt heerlijk. De mists zijn naar mijn mening zelfs allebei even lekker.

Groene Adidas Cropped Top

Op mijn Birthday Wish List staat dit jaar meer kleding dan andere jaren. Hoe cute is deze cropped top van Adidas?! Via Zalando kwam ik erachter dat ze de top in deze prachtige groene kleur hebben en ik ben er best wel een beetje verliefd op.

Ray Ban Round Metal

Aangezien mijn zonnebril deze week ineens in tweeën brak (huilen), leek het me leuk om een nieuwe bril aan mijn lijstje toe te voegen. Ik vind het goudkleurige Round Metal model van Ray Ban erg tof, maar het gaat meer om het model en niet om het merk. Ooit in m’n leven koop ik nog wel een Ray Ban, maar in het studentenleven moet je soms prioriteiten stellen, haha.

Passoa

Deze zou je misschien kunnen herkennen van mijn lijst van vorig jaar (of van een goed feestje). Ik vind een passoa jus d’orange op z’n tijd wel lekker. Zeker nu het weer wat mooier weer is, kan ik echt genieten van een zoet mixdrankje in de achtertuin.

Macarons

Wie mij een beetje kent, weet dat ik leef voor macarons, dus ook deze konden dit jaar weer niet ontbreken.

Raid Bliss Sandalettes

Deze schatjes kwam ik ook tegen op Zalando en tja, wat moet ik er nog over zeggen? De kleur is gewoon fantastisch! Ik zit alleen een beetje in over de maat, daarom wilde ik ze eigenlijk niet op het lijstje zetten. Maar normaal gesproken heb ik maat 38 bij hakken, dus dat zou in dit geval ook het meest logisch zijn.

Rituals Anti-perspirant

Dit is zo’n fijne deodorant en ik weet dat een groot deel van mijn vriendenkring er ook helemaal weg van is. Deze deo hoort ook bij de groene collectie van Rituals en ruikt naar witte lotus en yi yi ren. De beste combi ever…

Better than sex mascara

Dit is al jaren een bestseller en mijn ultieme favoriet. Mijn wimpers plakken vrij snel aan elkaar en ik haat klontjes, maar dat is met deze mascara eigenlijk helemaal geen probleem meer. Ook is het intens zwart. Luv it!

Bh bandjes van Melon

Ik wist niet of je eigenlijk wel bh bandjes kan vragen voor je verjaardag, maar zo schaamteloos als ik soms ben, heb in ze er toch bij gezet. Melon is een super mooie webshop met kwalitatieve handgemaakte bh bandjes en dit is model Marilyn in het blauw. Ik denk echt dat deze bandjes heel leuk staan bij een zomerse outfit, voor meer inspiratie kun je even op Insta kijken.

Blauwe Hollister Poloshirt

Via United Wardrobe heb ik een keer een Hollister Polo op de kop getikt, waarvan in dacht dat hij te groot zou zijn. Maar wat een fijn ding is dat! En maat M pastte nog perfect ook. Omdat deze polo zo fijn is en als gegoten zit, heb ik een nieuw shirt op mijn lijstje gezet.

Mario Badescu Facemist

Mijn vriendin Celeste zei dat deze facemist van Mario Badescu echt heel lekker en verfrissend is, dus ik ben heel benieuwd. Deze facemist ruikt naar rozen. Echt, hoe lekker klinkt dat?

Cadeaubonnen van Zalando en Douglas

Zoals je misschien wel gemerkt hebt, ben ik nogal vol van Zalando. Maar een aantal dingen zijn best duur, daarom vraag ik cadeaubonnen. Hetzelfde geldt eigenlijk voor Douglas en geld is ook altijd welkom bij deze arme student.

Nike sweater

Ja, het is nu best wel lekker warm weer, maar toch heb ik nooit genoeg sweaters. Ik vind die v-vorm met twee verschillende kleuren erg tof. Naast de trui die je in mijn collage ziet, heeft Nike ook nog een felroze met wit en die is ook wel heel leuk. Wat is het lastig om te kiezen!


Ik krijg ook best wel vaak de vraag of ik niet bang ben dat mensen allemaal hetzelfde kopen, maar iedereen overlegd eigenlijk altijd met Léon en het is (naar mijn weten) nog nooit mis gegaan. Verder hoop ik dat jullie het weer leuk vonden om te zien wat er dit jaar op mijn Birthday Wish List staat.


Wat staat er allemaal op jouw Birthday Wish List dit jaar?


Liefs,
Nadeche JocelynGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge