Flowergram van Bloomon: Hét perfecte moederdagcadeau

Flowergram van Bloomon: Hét perfecte moederdagcadeau

Je moeder verrassen op Moederdag is natuurlijk hartstikke leuk. Maar weet je echt niet meer wat je moet geven of heb je het gevoel dat ze alles al heeft? Denk dan eens aan een leuke Flowergram van Bloomon!

Flowergram van Bloomon

Wat is een Flowergram nou precies? Op de webshop van Bloomon kun je een houten podium, een balkje met gaatjes erin, kopen en hierbij zitten een aantal prachtige droogbloemen. De bloemen zijn altijd seizoensgebonden en eens in de zoveel tijd kun je weer een andere variant bestellen. Kortom de Flowergram is een Instagramwaardig interieuritem!
De Moederdag Flowergram

Ook voor moederdag is er weer een leuke variant samengesteld met onder andere gedroogde rozen en lavendel. I luv it! Hoe mooi is deze moederdag variant? Let er wel op dat de Flowergram iets kan afwijken van die op de bovenstaande afbeelding. Het is en blijft een natuurproduct. Voor €17,95 heb je al zo’n schatje voor je moeder! Oh en vergeet je schoonmoeder niet, als je die hebt. Die vindt hem vast ook heel leuk. 🙂

Zelf inrichten

Een Flowergram past door de brievenbus en dat is super handig. Daarnaast kan je het podium dus zelf inrichten, zoals jij dat het mooist vindt. En er passen soms meerdere bloemen in één gaatje, zodat je schattige kleine bosjes kan samenstellen.


Ik heb al eens eerder een Flowergram van Bloomon cadeau gegeven. En de ontvanger was super enthousiast. Ook zei ze dat ze zelf nog wat droogbloemen in huis had en ze hiermee ook nog superleuk kon afwisselen en/of aanvullen. Dat is dus nog een tip die ik jullie wil meegeven: Je kan hem hélemaal naar je eigen hand zetten.


Hopelijk heb je wat inspiratie opgedaan voor een tof moederdagcadeau. De Flowergram kan je hier bestellen. Dit artikel is niet gesponsord, maar ik vond het gewoon al zo’n schattig ding sinds mijn collega Melissa mij erover vertelde en nu wil ik het aan iedereen laten zien, hihi.


Zou de Flowergram van Bloomon iets voor jouw (schoon)moeder zijn?


Liefs,
Nadeche Jocelyn2 thoughts on “Flowergram van Bloomon: Hét perfecte moederdagcadeau”

    • Ja, ik vind ze zelf ook echt prachtig! Ik moet me inhouden om niet steeds de nieuwe seizoensvariant te bestellen, want dan staat mijn huis over een tijdje vol, haha!

      Liefs,
      Nadeche Jocelyn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge