Ik was aanwezig bij de bloggerlunch in Utrecht

Ik was aanwezig bij de bloggerlunch in Utrecht

Op 4 augustus organiseerde Anne, Evelyne en Mariëlle de eerste editie van de bloggerlunch bij de Bakkerswinkel in Utrecht. Ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten. Was het een netwerk-lunch, een masterclass of allebei niet? Ik vertel je hoe het is geweest en of er vaker zoiets georganiseerd gaat worden.

Via Instagram kocht ik een kaartje. Ik hoefde niet veel meer dan een tientje te betalen en dat verklaart waarschijnlijk ook waarom het al heel snel uitverkocht was. Er werden nog een paar extra plekjes bijgeboekt, zodat er meer bloggers meekonden en ook die plekjes waren eigenlijk zo weg.De bloggerlunch vond plaats bij de Bakkerswinkel in Utrecht. Ik was hier nog nooit geweest, maar het is echt een leuke locatie. Dit is, zoals de naam al doet vermoeden, een klein (bakkers)winkeltje met broden, koeken enz. Wij zaten in de “kelder” en daar stonden wat kleinere tafeltjes en één grote tafel. Er zit zelfs een klein deurtje waardoor je de gracht kan zien, heel tof. Ook met alle diëten en allergieën werd rekening gehouden, dus dat was helemaal top.

broodjes van de bakkerswinkel in utrecht tijdens de bloggerlunch
Eerst maakten we allemaal even kort kennis met elkaar en kwam het eten op tafel. Daarna heeft iedereen zich uitgebreid voorgesteld en hebben we een paar rondjes met de “kletspot” gedaan. De kletspot is een pot met kaartjes waar leuke vragen op staan. Zo leerden we elkaar nog wat beter kennen.

Nadat we klaar waren met de kennismaking, hebben we dingen als inschrijven bij de Kamer van Koophandel, samenwerkingen, cornerstone content, AVG en meer behandeld. Iedereen kon vragen stellen en ervaringen delen terwijl alle andere dames luisterden en mee dachten.Ondanks dat ik bijna niemand kende, leek het alsof we elkaar al jaren kennen en hing er echt een heel fijn sfeertje. We hebben besloten om vaker af te spreken en elkaar onderling te helpen met eventuele vragen en/of problemen.De bloggerlunch was uiteindelijk dus een netwerk-lunch en toch heel leerzaam. Na afloop kreeg iedereen nog een goodiebag mee naar huis. Ik wil de organisatoren en alle andere lieve dames bedanken voor de leuke middag. En ik hoop dat we elkaar snel weer zien.

Ben jij weleens bij de Bakkerswinkel in Utrecht geweest?

Liefs,
Nadeche Jocelyn1 thought on “Ik was aanwezig bij de bloggerlunch in Utrecht”

  • Hi Nadeche, super leuk dat je erbij was en fijn om te horen dat je het zo naar je zin hebt gehad! Tot de volgende 😉 liefs Evelyne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge