Mijn Birthday Wish List voor mijn twintigste verjaardag

Mijn Birthday Wish List voor mijn twintigste verjaardag

Over iets meer dan een week (op 8 mei) ben ik alweer jarig en op mijn oude blog plaatste ik altijd mijn ‘Birthday Wish list’. Dit besloot ik nu ook weer te doen. Het lijstje komt een beetje laat dit jaar, maar ik weet dat een aantal vrienden toch op het lijstje hebben gewacht.

Op mijn lijstje staan elk jaar ook wat duurdere dingen. Ik verwacht echt niet dat mijn vriend, vrienden en familie die dure dingen gaan kopen, maar dan weten zij (en ikzelf) ook waar ik voor aan het sparen ben. Het is en blijft natuurlijk wel een wish list.

Zoeva Brushes
Ik was al een tijdje op zoek naar goede en betaalbare kwasten voor het blenden van oogschaduw. Bijna iedereen is super enthousiast over de kwasten van Zoeva en daarom staan de kwasten 228 – Luxe Crease en 231 – Luxe petit Crease op mijn lijstje.

Macarons
Met macarons maak je me echt heel gelukkig. Het maakt niet uit of ze van de Appie, Hema of een andere winkel zijn, want macarons zijn voor mij gewoon happy-food.

Passoa
Ik hoop dat je me nu niet gelijk een drankorgel vindt (en anders maar wel), maar Passoa staat ook op de wish list. Een passoa jus d’orange vind ik op zijn tijd wel lekker, maar ik vergeet het vaak te halen.Rituals Ritual of Dao Anti-perspirant
Bij deze deodorant zweer ik echt al jaren, maar ik ben weer door mijn voorraadje heen, helaas. Ritual of Dao Anti-perspirant staat elk jaar weer op het lijstje.

Naked Heat
Het Naked Heat palette van Urban Decay is vrij prijzig en nogmaals, ik verwacht echt niet dat iemand hem gaat kopen. Maar het is wel iets wat ik graag wil hebben en waar ik mijn verjaardagsgeld voor ga sparen.IKEA Alex kastje wit
Binnenkort ga ik verhuizen en ik weet nog niet precies hoe groot mijn kamer gaat worden, maar ik weet wel dat ik twee Alex kastjes van IKEA wil. Ik kan er altijd nog een bureau van maken of ze juist op twee verschillende plekken neerzetten.

Adidas Adicolor Three Stripes Dress Collegiate Burgundy (maat 36)
Een tijdje geleden zag ik iemand lopen met dit jurkje en het stond haar echt heel tof. Op Zalando vond ik dit jurkje en ik hoop echt heel erg dat ‘ie mij ook leuk staat.

#Girlboss van Sophia Amoruso
Ik heb best wel een aantal boeken van bloggers, influencers en andere girlbosses. Alleen het boek van Sophia Amoruso mist eigenlijk nog.

KvK-nummer
Dit klinkt misschien een beetje raar, maar Léon en ik hebben het gehad over een Kvk-nummer voor mijn verjaardag. Of ik hem krijg is natuurlijk nog een verrassing, maar ik heb hem toch op het lijstje gezet.

Cadeaubonnen
Tja, geld en cadeaubonnen zijn eigenlijk altijd goed. De winkels waar ik met enige regelmaat kom, zijn; Zalando, H&M, Douglas, Ici Paris XL, Rituals en IKEA.Better than Sex Mascara
Ik zweer echt bij deze mascara van Too Faced, maar het is ook niet voor niets de bestverkochte mascara ter wereld. Love it!

Rituals Body Mist
De body mists van Rituals lijken me echt heerlijk, maar ik kan niet kiezen tussen de groene en de rode variant. Daarom staan ze nu beide op de lijst en bespaar ik mezelf de keuzestress.

Ik heb best een aantal dingen op m’n wish list staan, maar het leukste aan jarig zijn vind ik toch altijd dat mensen gezellig een taartje komen eten. Wil je langskomen op mijn twintigste b’day, laat het dan even weten. 🙂

Welk item van mijn wish list zou jij ook wel willen hebben?

Liefs,
NadecheGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge