Zo verwerk je je vacay vibes in je interieur

Zo verwerk je je vacay vibes in je interieur

Ben je helemaal in de vakantiesferen en wil je daar ook blijven? Tover je eigen huis dan om in een exotisch paradijsje en raak die vacay vibes niet meer kwijt. Kijk mee en wie weet doe je zelf ook leuke ideeën op.

Een nieuwe stoel
Persoonlijke vind ik zo’n hangende stoel heel erg leuk, maar hier moet je echt van houden en het vooral niet overdrijven. Hiermee bedoel ik dat je er het best gewoon één op kan hangen, zodat ‘ie lekker opvalt en goed tot zijn recht komt. Geloof me, na een paar minuutjes schommelen ben je weer bijna net zo ontspannen als na die laatste vakantie.

Bijzondere deuren
Dit is toch wel één van mijn absolute favorieten. Schuifdeuren worden steeds populairder in de Nederlandse interieurs. En op de bovenstaande foto is wel een heel bijzondere draai gegeven aan deze trend. Schuifdeuren zijn zeker niet voor ieder huis weggelegd, maar het geeft wel een hele toffe en exotische touch aan je woning.

De wereld in jouw huis
Een wereldkaart op de muur is ook echt enorm gaaf en in heel veel soorten en maten verkrijgbaar. Of je nou een houten, metalen of papieren kaart aan de muur wil maakt helemaal niet uit. Ook kan je voor een hele grote of juist een wat kleinere kaart gaan. Dit idee is namelijk heel toegankelijk.
Tip: markeer de plaatsen waar je al bent geweest. Hierdoor krijg je nog meer zin om te reizen en weer nieuwe plaatsen te ontdekken.

Exotische planten
Er zijn tegenwoordig zoveel leuke grote en kleine planten te koop bij het tuincentrum. Van ananasplantjes tot een enorme monstera plant zoals op de foto hierboven. Er is voor ieder interieur wat passends te vinden. Planten zorgen trouwens ook voor extra zuurstof in huis. Toch weer mooi meegenomen.

Houten details
Wat ruwer hout doet mij persoonlijk altijd aan bepaalde landen denken. Kies voor leuke details zoals een houten badkamertrapje en laat die vakantiesferen maar komen. Zo’n trapje is niet alleen heel mooi, maar ook functioneel, want je kunt er lekker veel handdoeken aan ophangen.

Toffe printjes
Soms is het helemaal niet nodig om nieuwe meubels of planten te kopen. Met kleine details zoals een nieuwe dekbedovertrek of een paar leuke kussens kan je namelijk ook al hét verschil maken. Propeer eens een lekker tropisch printje.

Na het schrijven van deze post ben ik in ieder geval al weer helemaal in de vakantiesferen. Wil je nog meer wooninspiratie opdoen? Volg dan mijn Pinterestbord genaamd ‘Interieur’.

Laat jij je vacay vibes al terugkomen in je huis?

Liefs,
Nadeche Jocelyn2 thoughts on “Zo verwerk je je vacay vibes in je interieur”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge