Zo zorg je voor een tof najaarsinterieur

Zo zorg je voor een tof najaarsinterieur

Het is weer herfst en dat betekent dat we weer een heleboel leuke items aan ons interieur toe kunnen en mogen voegen. Ik zet wat toffe home deco ideeën voor een mooi najaarsinterieur op een rijtje. De ene wat meer voor de hand liggend dan de ander, maar ik weet zeker dat er iets bij zit wat in jouw huis past.

Pompoenen (duhh)

Zal ik dan maar meteen beginnen met de meest voor de hand liggende? De pompoen natuurlijk. Deze zie je elk jaar weer terugkomen in veel interieurs, maar zeg nou zelf. Hij zorgt toch ook voor een heerlijk herfstgevoel, of niet? Pompoenen zijn er bovendien in zoveel soorten en maten, dat het helemaal niet saai en basic hoeft te zijn.


(Kunst)Bond

Ik vind bond in huis gewoon voor een hele warme en gezellige sfeer zorgen. Bij IKEA zijn tegenwoordig hele betaalbare bondkleden te koop. En er is tegenwoordig ook gewoon hartstikke mooi kunstbond te krijgen voor de liefhebber. Ik ben zelf ook meer van het kunstbond, maar de keuze is gelukkig reuze!


Het lampionplantje (visalis)

Mijn opa en oma hebben een visalisplant in de tuin, ook wel bekend als het oranje lampionplantje. Mijn oma deed ze vroeger altijd in een grote vaas met lichtjes en dat vond ik zo gezellig staan. Uiteraard kun je ze ook in een gewone vaas zetten. Dat staat ook super gezellig. Geen fan van de visalis? Alle andere planten met besjes zorgen ook voor de najaarsfeeling.


Warme plaids

Een warme plaid in je interieur is niet alleen heel stylish, maar ook gewoon super praktisch. Overdag kan je hem netjes over de leuning van je bank of stoel hangen en ‘s avonds kun je er heerlijk onder kruipen. Hoe fijn is dat? Ook hier geldt weer dat er zoveel varianten zijn. Zelf vind ik zo’n dikke gebreide/geknoopte plaid echt prachtig staan in het najaarsinterieur.


Kaarsen

Stel je voor… Het is buiten al donker en jij zit lekker warm binnen. Kaarsen verlichten je huis en het ruikt ook nog eens heerlijk. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik zie het al helemaal zitten hoor. Maak het romantisch! En je hoeft heus geen grote kandelaars neer te zetten. Ook met waxinelichtjes kom je een heel eind.


Takken of een berenklauw

Grote berenklauwen in huis zie je wel vaker. Nu zag ik ook mensen die hele simpele maar mooie grote takken in hun woning hebben staan. Het was niet eerder in me opgekomen, maar het kan wel heel gaaf staan. Kijk eens hoe mooi het staat op de bovenstaande pin (afbeelding).


Oker

Dit is iets dat bij de rest van je interieur moet staan, maar oker accessoires kunnen ook bijdragen aan een herfstproof huis. Al is het maar een kussentje of vaasje. Kleur kan ook een heleboel doen in je interieur.


Hout

Mijn laatste idee is het gebruik van grote stukken hout in je huis. Dit kan een mooie plank met kaarsen zijn op tafel, maar ook een houten bankje of stoel. Hout komt natuurlijk van bomen (no shit) en is het perfecte najaarsitem.

Genoeg ideeën en tips voor een mooi najaarsinterieur, volgens mij. Heb je nog andere toffe ideeën, laat het dan vooral weten in de comments, want daarmee breng je iemand anders misschien ook weer op ideeën. Mocht je trouwens nog helemaal niet toe zijn aan het najaar, dan heb ik ook genoeg leuke ideeën om het zomerse sfeertje in huis te houden.

Ga jij een van deze dingen toevoegen aan je interieur?

Liefs,
Nadeche JocelynGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge