Visualiseren: De perfecte interieuritems voor mijn eigen studio

Visualiseren: De perfecte interieuritems voor mijn eigen studio

Eerder had ik nooit echt de behoefte om op kamers te gaan, maar nu ik bijna afgestudeerd ben, een “echte” baan kan gaan zoeken en dus meer inkomsten zal gaan krijgen, begint het toch wel een beetje te kriebelen. Ik zie de laatste tijd ook zulke leuke interieuritems voorbijkomen, dat ik een blogpost heb geschreven om mijn eigen studio te visualiseren.

Eigenlijk ben ik altijd al heel visueel ingesteld geweest, maar sinds ik in aanraking kwam met de Wet van Aantrekking, is het visueel maken van dingen nog belangrijker geworden voor mij. Deze post is eigenlijk een soort vision board.

Xenos Vakkenkast

Wauw, laatst zag ik een super mooie Xenos kast op Instagram voorbijkomen en toen ben ik eens wat verder gaan kijken. Hoe gaaf is deze open kast met kledingrek?! Ik zie er in gedachten al wat kledingstukken van mij in hangen en wat spullen van mij in staan. In dezelfde stijl zijn er ook nog een aantal andere modellen. Ik vind ze bijna allemaal prachtig en ze zijn ook nog eens super betaalbaar.

Kamerplanten

Sinds mijn verhuizing staat mijn favoriete pannenkoekenplantje, wat ik van mijn vriendin Marlies heb gekregen, even op een logeeradresje. Als ik een eigen plekje heb, wil ik naast dat leuke plantje een aantal andere mooie kleine kamerplanten neerzetten. Nu maar hopen dat ik ze in leven kan houden, haha.

Goed, nu ik toch lekker optimistisch tegen mijn plantenverzorgingsskills aankijk… Één grote plant, zoals een strelitzia of alocasia zou ik toch ook wel heel gaaf vinden. Of allebei. 😛 Ik merk dat ik me toch wel lekkerder voel in ruimtes die lekker groen zijn. Ik merk dat ik bijvoorbeeld ook fijner werk in mijn groene kantoortje.

Geglazuurde bloempotten

Je weet wat ze zeggen; In elk potje past een plantje. Nou ja, dat is misschien niet helemaal hoe die uitdrukking ging, maar het is wel zo. Sinds ik bij Intratuin stageloop, zie ik zoveel mooie potten voorbij komen en ik word elke dag weer verliefd op een andere bloempot. Vooral de geglazuurde potten vind ik prachtig. Misschien is dat ook wel één van de hoofdredenen dat ik zoveel planten wil hebben in mijn eigen studio.

Een hangstoel

Ik weet eigenlijk niet of deze binnen geoorloofd zijn of dat ze van origine voor buiten bedoeld zijn, maar ik wil er één in mijn eigen studio. Daarnaast heb ik ook geen idee of ze lekker zitten, maar het oog wil ook wat, toch? Mocht jij het antwoord op één van deze vragen (of allebei) weten, laat het dan even weten in de comments, thank you. 🙂

Ronde bijzettafeltjes

Dit zie je de laatste jaren echt ontzettend veel, maar dat heeft ook een reden. Hoe mooi is een rond bijzettafeltje of een aantal tafeltjes bij elkaar? Het geeft zo’n lekker speels en toch luxe effect. Ik. Wil. Dit. Ook. En ik heb even bij een aantal woonzaken gekeken, maar het hoeft helemaal niet zo duur te zijn, nice!

Natuurlijk ben ik me ervan bewust dat deze items samen wel redelijk wat geld gaan kosten, maar een mens mag dromen, toch… En sparen voor dit soort dingen. Dit zijn natuurlijk niet alle meubels die er in mijn eigen studio zouden moeten komen te staan. Een bed zou bijvoorbeeld ook handig zijn, I know. Maar je moet ergens beginnen. Deze post is trouwens niet gesponsord. Het zijn allemaal producten waar ik oprecht enthousiast over ben en die ik zelf tegen ben gekomen. Zoals je ziet, vind ik wel veel verschillende stijlen mooi en dat is ook terug te zien op mijn Interieur-bord op Pinterest.

Welk item is echt onmisbaar in jouw woning?

Liefs,
Nadeche JocelynGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge