5 Items die ook in jouw interieur thuishoren

5 Items die ook in jouw interieur thuishoren
Ik wilde vroeger graag interieurstylist worden en waarom ik niet in die richting ben gaan studeren, is me nog steeds een raadsel. Ach ja, dan maar plaatjes kijken in woonmagazines en dromen van een eigen huisje vol met mooie en zeker ook praktische items. Er zijn een aantal items die niet alleen in mijn, maar ook in jouw interieur thuishoren. Kijk je mee?

Plaids
Je weet wel, zo’n mooi en vooral warm dekentje (ik ben een koukleum). Ze zijn er natuurlijk in allerlei soorten en maten. In het ene huis staat een nep bonten plaid heel mooi en in het andere huis, staat een lapjesdeken met bloemetjes misschien wel weer heel leuk. Er is er altijd wel één die bij je interieur past en als je hem zat bent of niet nodig hebt, berg je hem gemakkelijk op.

 

Een stevige tafel of een goed bureau
Ik blog op heel veel verschillende plaatsen. De trein, mijn bed, een leuk eettentje… Als ik maar inspiratie heb, kan ik overal bloggen. Nou ben ik wel snel afgeleid, daarom werk ik graag aan een opgeruimde tafel of een net bureau. Wat ik ook heel belangrijk vind is dat deze tafel of dit bureau stevig is en niet te hoog of te laag is. Welk beroep je ook uitoefent en wat je hobby’s ook zijn, relaxed zitten is gewoon heel belangrijk.

 

Een gedroogde berenklauw in huis
Natuurlijke items
Ondanks dat ik best wel vaak binnen zit, vind ik het toch wel heel fijn om wat natuurlijke items in mijn interieur te verwerken. Zo’n grote berenklauw bijvoorbeeld, maar die past natuurlijk niet in ieder huis. Een bosje lekker geurende snijbloemen vrolijkt een woning ook al op. Geen fan van bloemen? Houten en stenen details kunnen ook prachtig zijn.

 

Spiegels
Wat ik heel erg mis in huis is een spiegel waarin ik mijn volledige outfit kan bekijken. Nu ga ik vaak de deur uit en zie ik later ergens dat ik mijn vestje toch niet zo leuk vind staan op de broek die ik aanheb op dat moment. Ook met kleine spiegels heb ik echt een probleem. Het licht is bijna nooit goed en dan is het gokken of je makeup er wel echt goed uitziet. Terwijl ik dit schrijf, voel ik alweer lichte frustratie. Damn, I need to chill, haha!

 

Grote ramen
Oké, ramen zijn misschien niet echt items, maar ze zijn wel heel belangrijk voor de sfeer van je huis. Zelf vind ik grote ramen en veel licht in huis een must. Met natuurlijk licht voel ik me wat meer opgepept. Daarnaast is natuurlijk licht ook gewoon heel belangrijk voor het maken van mooie foto’s.

 

Er zijn nog genoeg andere dingen die ik graag in mijn huis zou willen, maar daar kom ik een andere keer op terug. De items die ik in dit artikel heb besproken zijn voor mij echte musthaves in elk interieur. Een stevige tafel is bijvoorbeeld voor iedereen handig, ongeacht de stijl van je woning.

Welke items kan jij echt niet missen in jouw interieur?

Liefs,
Nadeche2 thoughts on “5 Items die ook in jouw interieur thuishoren”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge