Review: Stoofperensmoothie van Jumbo

Review: Stoofperensmoothie van Jumbo

Het klinkt misschien gek, maar aan stoofpeertjes heb ik hele goede herinneringen. Oma maakte ze vroeger altijd en ik ben er nog steeds dol op. Moet je nagaan hoe enthousiast is was toen ik de stoofperensmoothie van Jumbo zag.

Maar goed, gek op stoofpeertjes of niet… Ik vond het toch een beetje een bijzondere smaak voor een smoothie. Een perensmoothie vind ik altijd wel lekker, maar hoe zit dat met stoofperen? Smaakt het überhaupt wel naar stoofperen? En hoe is de structuur? Dat ga ik je allemaal vertellen in deze blogpost.

Smaak en structuur

Toen ik de eerste slok nam, was ik positief verrast! De stoofperensmoothie van Jumbo smaakt écht naar stoofpeer. Daarnaast is hij lichtzoet, maar niet té zoet, waar ik eigenlijk een beetje bang voor was. Qua structuur is het een lekkere stevige smoothie, maar hij is niet echt dik. Doordat de smoothie is behandeld onder koude hoge waterdruk, is deze vrij lang te bewaren, zolang hij nog dicht is. Je hoeft hem dus niet binnen een paar dagen op te drinken na aankoop.

Ingrediënten van de stoofperensmoothie van Jumbo

In de smoothie zitten niet alleen de stoofpeertjes en ander fruit, maar bijvoorbeeld ook yoghurt. Dit is het lijstje met alle ingrediënten:
Stoofperenpuree 30%
perensap 25%
yoghurt 17,3% (melk)
appelsap 13%
bananenpuree 10%
agavesiroop 3%
bietensap 1,5%
kaneelpoeder 0,2%
antioxidant: E300 (E = door EU goedgekeurde hulpstof.)


De stoofperensmoothie van Jumbo voor het najaar op een boomstam in het bos

Smoothie voor het najaar

Deze smoothie is een najaarssmoothie, dus ik vermoed dat hij over een tijdje weer uit de schappen van de Jumbo supermarkten verdwijnt. Maar zolang hij is er, ga ik er zeker van genieten, want ik vind de smoothie echt heerlijk. Hij zorgt bij mij ook echt voor dat fijne najaarsgevoel, heerlijk!

Prijs en verkrijgbaarheid

Voor een flesje van 500ml betaal je €2,29. Dat vind ik persoonlijk best betaalbaar. Al moet ik wel zeggen dat ik zo’n flesje snel leeg heb, maar dat komt vooral doordat ik hem zo lekker vind. Deze smoothie krijgt van mij dan ook een oprechte 10! Wil jij deze smoothie ook proberen? Hij is verkrijgbaar bij de filialen van Jumbo.


Wat is jouw favoriete najaarsdrankje?


Liefs,
Nadeche JocelynGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge