Outfit: The Girlfriend Look

Outfit: The Girlfriend Look

Je kent het wel, je hebt zoveel kleding in je kast en toch niks om aan te trekken. Dat is de reden dat ik vaak regelmatig in de kast van mijn moeder en vriend duik. Vandaag laat ik je ‘The Girlfriend Look’ zien.

Outfit met Ankle gazer broek van Primark

Jack & Jones
Bij Léon in de kast vond ik een, voor mij te groot, t-shirt van Jack & Jones. Jack & Jones verkoopt eigenlijk alleen maar herenkleding, daarom twijfelde ik een beetje of ik dat shirt wel moest pakken. Maar als je het leuk combineert, kan het zo tof staan!

Outfit shoot met audi cabriolet

Meisje met cabriolet

Het was ook nog even kijken naar wat ik het leukste vond staan; opgeknoopt, alleen aan de voorkant ingestopt of helemaal ingestopt. In dit geval vond ik helemaal ingestopt wel het mooist staan, omdat het echt een heel lang en wijd shirt is.

Meisje met cabriolet tijdens outfit shoot

Meisje met witte audi cabriolet

Primarks Ankle Gazer
De ankle gazer van de Primark vond (en vind) ik echt een perfecte match bij dit t-shirt van Jack & Jones. Deze broek is echt één van mijn beste Primark aankopen ooit. Hij zit super lekker en kostte geloof ik iets van €17,-. Wat wel echt mega jammer is, is dat deze broek niet gestikt is aan de onderkant. Hij wordt dus steeds korter, omdat de onderste draadjes loslaten.

Meisje met witte audi cabriolet

Ik was al langer van plan om een outfitpost te maken met kleding van Léon en ik ben erg blij met deze outfit. Mocht je het nou tof vinden en vaker outfits als The Girlfriend Look willen zien. Laat het me dan weten (in de comments).

T-shirt: Jack & Jones
Broek: Primark
Schoenen: Adidas Superstar

Meisje met witte audi cabriolet

Meisje met witte audi cabriolet

Geloof me, het lenen van kleding is echt een uitkomst. En het hoeft natuurlijk niet per se een item van je moeder of vriend te zijn. Ik zag een vriendin laatst nog met een blouse van haar vader lopen en dat kan ook echt heel tof zijn!

Leen jij weleens kleding (uit)?

Liefs,
Nadeche JocelynGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge