Outfit: The Snake Print Dress

Outfit: The Snake Print Dress

De slangenprint is niet meer weg te denken op straat. Broeken, rokjes, jurken, body’s en zelfs schoenen zijn voorzien van deze dierlijke print. Ik was nooit zo van de dieren printjes, totdat ik het perfecte item scoorde.

Nadeche Jocelyn met haar slangenprint jurkje

Jurkje met slangenprint van Nadeche Jocelyn

Het perfecte item

Bij een boutiekje in Veenendaal zag ik een heel tof jurkje hangen. Het model van de jurk sprak me meteen aan. Hij was nauwsluitend, had driekwart mouwen, een hoge nek en kwam net boven de knie. Een model dat ik met liefde draag en dat meer dan eens in mijn kast voorkomt. Alleen het printje deed me twijfelen. Ik besloot hem op z’n minst even te passen.

Toen ik het jurkje aanhad, zat hij eigenlijk als gegoten, toch was ik niet overtuigd. De verkoopster bleek het jurkje ook nog in een andere kleur en een kleinere maat te hebben. Toen viel hij eigenlijk nog mooier en ik kreeg ook nog eens 20% korting ivm National Glamour Day. Toen kon ik hem gewoon niet laten hangen!

Close-up van de slangenprint


Hoe te combineren

Omdat de print al best wat aandacht trekt, wilde ik hem niet combineren met andere drukke items, veel sieraden en een of ander opvallend kapsel. Met een zwarte panty en Lita inspired heels is deze look eigenlijk al compleet.

De schoenen van H&M met slangenprint

De heels

De schoenen zijn van H&M en kocht ik via United Wardrobe met heel veel korting. Zoals ik al eerder zei, zijn ze geïnspireerd op het Lita model van Jeffrey Campbell. Ze zijn van zwart kunstleer en hebben ook een subtiele slangenprint.

Jurkje met slangenprint van Isla Moda Veenendaal

Nadeche Jocelyn in een jurkje met slangenprint

Jurkje: Isla Moda
Panty: HEMA
Schoenen: H&M

Nadeche Jocelyn met haar snake print dress van Isla Moda

Deze outfit is perfect voor de herfst en de schommelende temperaturen. Niet te warm en niet te koud. Simpelweg perfect! Ik ben heel blij met mijn nieuwe jurkje en wil eigenlijk best wat meer items met slangenprint toevoegen aan mijn kledingkast.

Wat vind jij van slangenprint items?

Liefs,
NadecheGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge