Outfit: Keep your heels, head & standards high

Outfit: Keep your heels, head & standards high

De meeste van jullie zullen wel bekend zijn met United Wardrobe. Via UW heb ik iets heel tofs op de kop getikt, wat ik gelijk heb gefotografeerd voor een nieuwe outfitpost. En zoals de titel van dit artikel al een beetje verraadde, heeft het alles te maken met nieuwe schoenen.

Nadeche Jocelyns look "The girl and her heels"

Mocht je United Wardrobe (UW) nou niet kennen, dan leg ik in het kort even uit wat het is. UW is een online plek waar je kleding, schoenen en accessoires aan elkaar kunt verkopen. Als je je ogen open houdt, kun je de tofste items scoren voor heel weinig geld en dat is mij al een paar keer gelukt! United Wardrobe is trouwens heel veilig, want als je iets koopt, wordt je geld vastgehouden tot je het product hebt ontvangen. Dan pas wordt de verkoper uitbetaald en zo wordt de koper dus beschermd.

Kijk even goed naar dit toffe paar heels. Wat heeft dit paar schoenen mij gekost, denk je? In totaal maar vijftien euro! Dit zijn dus de kosten van het product, de verzendkosten en twee euro servicekosten. Het allertofste is dat het paar nog helemaal nieuw is en dat het oude prijskaartje er zelfs nog aan zat. Ik heb deze schoenen heel vaak in mijn hand gehad in de H&M-winkels, maar ik ben blij dat ik ze via deze weg gekocht heb. Het scheelt zoveel geld en ze passen gelukkig perfect.

Nadeche Jocelyns look "The girl and her heels"

Ik vind deze heels best wel gaaf staan, al zeg ik het zelf. Met mijn 1.64m zijn hakken geen overbodige luxe en zeg nou zelf, mijn benen lijken er best wel gespierd door :p. Gelukkig hebben de schoenen een plateau aan de voorkant. Hierdoor lijkt de hak veel langer dan hij in werkelijkheid is en kan ik er gerust een hele dag op lopen. Naar werk, naar school of naar een feestje… Het kan dus allemaal.

Nadeche Jocelyns look "The girl and her heels"

Oké, genoeg over de schoenen. Achter de top zit namelijk ook een verhaal. Deze cropped top is namelijk ook een tweedehandsje van een garage sale en ik heb er al zoveel plezier van gehad. Hij is wat korter dan een gewone top, maar niet super cropped zoals je kunt zien. Superfijn voor de wat frissere herfstdagen. Deze top is eigenlijk bijna overal wel mee te combineren en daarom is het echt een grote favoriet van mij.

Top: New Look
Jeans: H&M
Heels: H&M (divide)
Nailpolish: Essie – Naughty Nautical

Mochten deze heels je trouwens bekend voorkomen, ze zijn geïnspireerd op Lita’s van designer Jeffrey Campbell. Ik ben echt in love met dit model en ik hoop dat jij dat ook bent.

Wat vind jij van deze look?

Liefs,
Nadeche JocelynGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge