Outfit: Cargo pants in CPH City

Outfit: Cargo pants in CPH City

Sinds ik wist dat ik naar Kopenhagen zou gaan, wist ik eigenlijk ook al dat ik daar een outfit wilde shooten. Ik had gelezen dat het, buiten de oude gebouwen om, een erg moderne stad was. Dat wilde ik graag terug laten komen in mijn look en zo ontstond: “Cargo pants in CPH City”.

Pull & Bear

Ik had een tijdje geleden een hele toffe cargo pants gescoord bij Pull & Bear. Ik moet zeggen dat dit voorheen altijd een beetje buiten mijn comfort zone lag, maar ik wil graag nieuwe dingen proberen. In mijn Insta Stories had ik een pol geplaatst en nagenoeg iedereen vond dat ik de broek mee moest nemen. So that’s what I did…

Cargo pants van Pull & Bear gecombineerd met een roze fila sweater en Nike sneakers

Hoe te combineren?

Ik vind deze broek heel tof te combineren met sexy crop tops en sandalettes met hoge hakken. Dat maakt de look meteen weer erg vrouwelijk ondanks de veel verhullende cargo pants.

Wat kleding betreft ben ik altijd erg koppig en hou ik maar weinig rekening met de temperatuur buiten, maar voor een crop top en heels was het echt te koud in Kopenhagen. Ik besloot voor een wat stoerdere look te gaan met mijn roze Fila sweater en Nike sneakers. Dat maakt het meteen een hele andere look. Ik vind het echt heel gaaf om te zien hoe één item in zoveel verschillende stylen past.

Cargo pants van Pull & Bear met een kettinkje

The cutest detail

Wat ik zo leuk vind aan dit soort broeken is dat er ook echt zo’n kettinkje aan zit. Ondanks dat ik dit vroeger niet snel zou dragen, ben ik echt fan en ga ik lekker door met het uitproberen van verschillende stylen en items.

Outfitshoot op Nyhavn in Denemarken

Nadeche Jocelyn in haar cargo pants van Pull & Bear

Nyhavn natuurlijk

Ik had de eerste dag dat we er waren al een beetje rond gekeken voor een toffe shootlocatie. Maar ja, waar anders dan Nyhavn?! Dit is gewoon de plek met de bekende gekleurde huisjes aan het water en daar zijn (naar mijn mening) hele gave foto’s uitgekomen. Ik wilde niet alles op één plek schieten, dus iets verderop heb ik ook nog wat foto’s gemaakt op een pleintje. (Credits voor Léon de Insta-husband, die minstens honderd foto’s van me heeft gemaakt. Bedankt lieverd!)

Outfitshoot op Nyhavn in cargo pants

Shot van de achterzijde van de cargo pants look

Sweater: Fila
Cargo pants: Pull & Bear
Sneakers: Nike

De style van Kopenhagen

De mensen in Kopenhagen zelf hebben over het algemeen ook wel een bijzondere stijl. Je ziet bijvoorbeeld veel fel gekleurde en overdreven faux fur coats. En dat is niet het enige, ze uiten zich echt aan de hand van hun kleding met veel accessoires en opvallende items. In Nederland zouden we die stijl misschien wel een beetje vergelijken met hipsters. Maar de mensen in Denemarken kunnen die stijl echt goed hebben en verkopen aan de buitenwereld.

Zou jij de deur uitgaan in cargo pants?

Liefs,
Nadeche JocelynGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge