OOTD: The Striped Shirt

OOTD: The Striped Shirt

Laatst besloten collega-blogger Willeke van BFAY en ik om eens gezellig af te spreken. Ondanks dat we elkaar nog niet kenden, wilden we samen outfitfoto’s gaan maken en daarna gezellig nog een drankje doen. Het is altijd even wennen om voor iemand anders’ camera te staan, maar volgens mij zijn er hele toffe foto’s uit gekomen en mijn deel zie je nu in de OOTD: The Striped Shirt.

Deze blauwtint is dan misschien niet echt dé kleur van dit seizoen, maar met witte en zilveren details vind ik deze look absoluut geschikt voor de (wat frissere) lentedagen. Deze blouse is vrij lang en daarom wist ik eerst niet zo goed hoe ik hem moest dragen. Meestal stop ik zo’n lang model (aan de voorkant) in mijn broek. Mijn schoonzus Kirsten tipte mij laatst om deze blouse op te knopen. Dat geeft weer een hele leuke en wat speelsere touch aan je outfit.

Ik heb heel lang getwijfeld of ik deze broek wel leuk vond staan bij deze blouse. De kleuren waren nogal safe, maar ik geloof niet dat ik het met een lichtblauwe jeans mooier had gevonden. Wel denk ik dat een paar hoge sandalettes met een naaldhak er ook erg mooi bij hadden gestaan. Ach ja, achteraf gezien waren er natuurlijk nog extreem veel andere opties om te mixen en matchen.

DW Classic Glasgow Horloge met zilveren klokje gefotografeerd op de reling van een brug

Horloges draag ik eigenlijk niet zo vaak, omdat ik ze meestal niet zo fijn vind zitten. Ze zitten vaak net te strak of net te los en dat gaat dan irriteren. Bij mijn Daniel Wellington horloge heb ik daar niet zoveel last van, omdat het nylon bandje simpelweg minder stug is dan leer. Dit is het DW Classic Glasgow Horloge met zilveren klokje. Zilver vind ik altijd net wat chiquer staan. Goud ziet er soms een beetje cheap uit en dat vind ik zonde bij zo’n duur horloge.

Blouse: H&M
Jeans: Primark
Sneakers: Adidas Superstar
Horloge: Daniel Wellington
Ring: Ti Sento
Ketting (helaas niet zo goed te zien): cadeautje van Willeke

We hebben in ieder geval een hele leuke dag gehad en dit gaan we zeker vaker doen. Ik ben erg blij met de foto’s en de cadeautjes (waaronder het zilveren kettinkje dat ik op de foto’s draag) die ik van Willeke heb gekregen. Thanks girl!

Wat vind je van deze look?

Liefs,
Nadeche

Outfit: Nadeche Jocelyn| Fotografie: Willeke Arens  Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge