OOTD: Floral Scarf

OOTD: Floral Scarf

Een paar dagen geleden postte ik al een kleine sneak peak van deze outfit op Instagram. Vandaag deel ik de hele look met jullie en dat is dus alweer de tweede Outfit of The Day sinds ik mijn nieuwe blog heb. Kijk je mee naar de look ‘Floral Scarf’?

De crop top die ik in deze look draag vond ik eerst een beetje een miskoop, omdat hij zo doorschijnt. Een gewone bh eronder was het voor mij net niet. Nu combineer ik hem juist graag met mijn zwarte Calvin Klein bralette. Stiekem vind ik het ook wel leuk om ‘my Calvins’ te laten zien, zonder dat het echt (té) bloot is. Op de foto’s is het niet heel duidelijk te zien, maar in het echt zie je de woorden ‘Calvin Klein’ er goed doorheen.

Daarnaast was ik al zo lang op zoek naar een satijn-achtig sjaaltje wat je ook als haardbandje kan dragen. Ik had de zoektocht eigenlijk al een beetje opgegeven, omdat de sjaaltjes het vaak net niet waren of omdat ze echt belachelijk duur waren. Uiteindelijk stuitte in bij H&M op een lichtrood, net niet oranje, sjaaltje met een bloemenprint en andere gekleurde details. Deze beauty kostte €7,99 en je raad het al. Toen kon ik hem natuurlijk niet laten liggen.

Deze outfit is, zoals jullie van mij gewend zijn, vrij clean. Ik had het sjaaltje al eerder met een aantal andere tops gecombineerd, maar dan viel hij een beetje weg en dat vond ik zo zonde. Ik ga nog wel een mooie effen top aanschaffen in één van de kleuren die ook terugkomt in het sjaaltje, maar ik wilde het sjaaltje gewoon zo snel mogelijk laten zien. Als je trouwens toffe tips hebt over hoe ik het sjaaltje leuk kan matchen met andere kledingstukken, laat dan vooral een comment achter.

  • Crop top: Primark
  • Bralette: Calvin Klein
  • Sjaal: H&M
  • Jeans: C&A
  • Sneakers: Adidas

Mocht het je nog niet opgevallen zijn. Ik heb deze foto’s geschoten voor zo’n toffe achtergrond. In het centrum van Veenendaal staat een soort aanhangwagen met verschillende graffiti’s erop en steeds als ik er langs fietste, begon het te kriebelen. Ben ik de enige die deze kleurrijke Wonka graffiti zo leuk vind? 😀

Wat vind jij van het sjaaltje?

Liefs,

NadecheGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge