OOTD: Floral Off-shoulder Top

OOTD: Floral Off-shoulder Top

Ik ben best een beetje voorspelbaar. Als ik een nieuw kledingstuk koop, wil ik het de dag erna gelijk aan. En als ik het daarna niet meer uit wil trekken, moet ik er gewoon een OOTD van maken. Zo ook met deze floral off-shoulder top. In deze post vertel ik onder andere waarom dit echt een musthave is voor elke girl die niet bang is om haar prachtige figuurtje te showen. (Yes, you’re pretty :D)

Dit fleurige cropped topje kocht ik bij Bershka. Normaal kan ik hier niet zo goed slagen. Niet omdat ze geen leuke kleding hebben, integendeel! Bijna altijd is mijn maat uitverkocht en om teleurstellingen te voorkomen, sla ik deze winkel meestal maar over. Laatst besloot ik het toch weer eens een kans te geven en toen spotte ik dus deze off-shoulder top voor maar €12,99. Voor het geval dat je het nog niet door had, I’m in love with it!

Meisje met floral offshoulder top in bloementuin

 

De top is wel een beetje aan de korte kant. Zelf heb ik daar totaal geen problemen mee, maar toen ik hem laatst aan wilde trekken naar een wat oudbolliger feestje, besloot ik hem toch maar met een high waist jeans van C&A te combineren. Op deze manier was er niet zoveel buik te zien en ik kreeg zelfs complimenten over mijn outfit. Yayy!

Meisje met floral offshoulder top van Bershka in Franse bloementuin

Voor het warme weer raad ik deze top echt aan! Het is geen zweterig stofje en de top valt heerlijk luchtig. Of je hem nou wil combineren met een lange jeans, denim short of midi skirt, het kan allemaal. Ideaal toch? En mocht je niks hebben met deze kleur of deze print, maar wel met het model? Bershka heeft echt een uitgebreide voorraad met andere kleuren en prints. Ik heb er drie kwartier (ja echt!) over gedaan om te kiezen.

Ik heb er trouwens heel lang over getwijfeld wat voor bh hier het beste onder zou passen en ben uiteindelijk voor zo’n plak-bh (zonder bandjes) gegaan. Deze koop je bij Primark of Aliexpress voor heel weinig geld en je kan er echt veel plezier van hebben. Nou heb ik een bescheiden cupmaat, maar ik weet niet of zo’n plakkende bh ook een uitkomst is als je een wat grotere cupmaat hebt.

Meisje met floral offshoulder top op stoel in bloementuin

Ik zal alle kledingstukken nog even voor je op een rijtje zetten:

Off-shoulder top: Bershka
Plak-bh (niet zichtbaar): Primark
Jeans: C&A
Sneakers: Adidas Superstars

Niet alleen de top was mega betaalbaar, ook de jeans kostten maar een paar euro.  Zo zie je maar dat kleding helemaal niet zo duur hoeft te zijn om er plezier van te hebben.

Wat vind jij van off-shoulder topjes?

Liefs,
Nadeche Jocelyn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge