New In: Puma Suede Heart Satin II

New In: Puma Suede Heart Satin II

Mijn zeer geliefde Adidas Superstar schoentjes waren nodig aan vervanging toe en toen begon de zoektocht naar iets nieuws. Nou, ik kan je vertellen dat ik (tegen alle verwachtingen in) opnieuw verliefd ben geworden en dit keer op Puma Suede Heart Satin II. Ja, dat is een hele mond vol, maar kijk hoe cute!

Normaal gesproken heb ik maat 39, maar de puma’s waren verrassend ruim en veel te breed in de winkel. Maat 38 zat eigenlijk veel beter, althans dat dacht ik… Toen ik er een hele dag op liep, deden mijn voeten toch wel aardig zeer. Schoenen inlopen is natuurlijk nooit een pretje, maar nu moest ik even doorbijten. Na een paar dagen inlopen, zitten ze gelukkig wel gewoon lekker.
 
Puma schoenen met linten als veters
 
Wat ik zo leuk vond aan deze schoenen zijn de veters, of nou ja linten. Soms heb ik geen zin om een hele bijzondere en opvallende look uit de kast te trekken en dan maken deze schoenen mijn outfit toch net wat leuker. Het paar schoenen wordt geleverd met een extra paar veters. Nu heb ik er wat stuggere veters inzitten, maar ik kan ze dus omwisselen voor zwarte satijn-achtige linten.
 
Vooraanzicht Puma suède schoenen
 
Het zijn fijne schoenen, maar ik was heel bang dat ze zouden beschadigen. Bij van Haren kocht ik een leer-beschermende spray en dat maakt voor mij echt een wereld van verschil. Zo wordt het (kunst)suède niet dof, beschadigt het niet en wordt het materiaal waterbestendig.
 
Achterkant Suède Puma schoenen met logo
 
Deze pareltjes waren niet super duur en ze waren zelfs afgeprijsd, maar ik ben natuurlijk wel gewoon een arme student. Hierdoor twijfelde ik heel erg of ik ze moest kopen of niet. Uiteindelijk heb ik ze van Léon gekregen voor Valentijnsdag. Yayy!

Zou jij deze Puma Suede Heart Satin II schoenen dragen?
Liefs,
Nadeche


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge