Budget sportkleding kopen is eigenlijk best easy

Budget sportkleding kopen is eigenlijk best easy
Nike, Adidas, Under Armour… Stuk voor stuk hele mooie, maar ook relatief dure sportkleding. Soms wil je gewoon niet teveel betalen voor fijne sportkleding en gelukkig hoeft dat ook niet! Vandaag vertel ik waar ik mijn favo budget sport setje heb gescoord en waar je op moet letten als je budget sportkleding koopt.

Dit setje (de bh en legging) heb ik in twee verschillende winkels gescoord. Tot mijn verbazing paste deze kledingstukken toch perfect bij elkaar. Zo zie je maar weer dat je in ieder geval prima kunt mixen en matchen.


De legging heb ik al redelijk lang en deze heb ik bij Lidl, jawel de supermarkt Lidl, gescoord. De sportkleding van Lidl is verbazingwekkend fijn en betaalbaar. Het assortiment wisselt vrij vaak en is trouwens ook online te bestellen.

Ik wilde graag een sportbh die bij de legging paste en deze vond ik bij Wibra. Hier is het assortiment wel wat minder uitgebreid, maar ook hier verandert om de zoveel tijd het één en ander.

Ik zal ook even vertellen wat dit setje me gekost heeft. De legging kostte €10,99 en de bh kostte €5,99. Voor €17,- heb je dus al een prima setje. Schoenen zijn natuurlijk wel wat duurder, maar van slechte schoenen kun je sneller geblesseerd raken en dat wil je ook niet.


Waar je wel op moet letten bij budget sportkleding zijn de maten en de materialen. Als kleding niet goed past kan het gaan irriteren of schuren. Zo houdt je sporten simpelweg korter vol en dat is zonde. Ook materialen zijn belangrijk. Kies bij voorkeur voor soepel materiaal dat snel droogt.

Naast Lidl en Wibra, kun je voor budget sportkleding ook goed terecht bij winkels als Action, Zeeman en H&M. Ook in webshops als Zalando kan je voor een prikkie al een leuk setje kopen. Hoe fijn?!

Draag jij liever dure of budget sportkleding?


Liefs,
Nadeche Jocelyn

 

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge