Disclaimer

Disclaimer

Alle posts op deze blog zijn geschreven door mij. Deze posts geven mijn mening, ervaringen en adviezen weer, maar zijn niet bedoeld als professioneel advies. In de meeste gevallen zijn de foto’s die te zien zijn, gemaakt door mij. Als dit niet het geval is, staat dit altijd in het artikel aangegeven en wordt de maker benoemd.
Teksten die ik heb geschreven en foto’s die ik heb gemaakt, mogen niet zonder mijn toestemming worden overgenomen. Wil je (een deel van) mijn blogpost(s) en/of foto(‘s) gebruiken, dan kan je toestemming vragen door te mailen naar nadeche.van.baaren@hotmail.com en aan geven waarvoor mijn werk gebruikt gaat worden. Het is echter zo dat wanneer ik mijn artikelen/foto’s tegenkom op een andere website, waarvoor ik geen toestemming heb gegeven, ik stappen zal ondernemen.
Ik zal producten die ik toegestuurd krijg altijd eerlijk beoordelen. Ook wanneer ik betaald word om een artikel te schrijven voor een bedrijf, zal ik altijd eerlijk zijn. Geef ik een product in een review bijvoorbeeld een 8, dan ben ik ook echt tevreden over dit product.
Wanneer ik betaald word om over een bedrijf, merk of product te schrijven, dan staat de zin; “Dit artikel is gesponsord.” altijd in het artikel.