Dit is het wondermiddel tegen muggen!

Dit is het wondermiddel tegen muggen!

Een goede nachtrust is voor mij en vooral voor mijn omgeving heel belangrijk. Tot voorkort hielden muggen mij elke nacht weer wakker. Gelukkig heb ik nu een wondermiddel ontdekt en hopelijk heb jij er ook wat aan. 

Ik dacht alles al geprobeerd te hebben. Na de mislukte pogingen met o.a. een citroenplant, citronella kaarsen, antimuggenspray enz. ging ik weer eens op zoek naar iets anders. Ik was blij toen ik iets vond wat ik nog kon proberen.

Ik las dat muggen niet van tea tree oil houden en ik gebruik liever een natuurproduct dan van die chemische troep. Bij Kruidvat kocht ik een klein flesje om het te proberen en jawel het werkte echt! Het nadeel van dit middeltje is wel dat je echt alles moet insmeren. Dus je armen, benen, buik, rug enzovoorts. Een paar druppeltjes verspreid over je lichaam is helaas niet genoeg.

Zo’n klein flesje is jammer genoeg best wel snel leeg en vrij duur, dus ik ging op zoek naar een alternatief en jawel, ook dat vond ik bij Kruidvat. Ze verkopen een soort reiniginglotion met tee trea erin. Ik schonk het in een flesje met een spraydop en dat werkt dus nog beter dan de olie.

Deze post is absoluut niet gesponsord door Kruidvat, maar hun tea tree oil ruikt een stuk lekkerder dan die van veel andere winkels en deze is in verhouding ook heel goedkoop. Hij is verdund, maar hij werkt echt prima. En tja, de lotion (in een bruine glazen fles) werkt dus nog beter.

Zowel de olie als de reinigingslotion zijn vochtinbrengend en werken goed tegen acne. De tea tree oil (10ml) en lotion (300ml) kosten beide €1,99. Mocht je voor de lotion kiezen, dan raad ik je wel aan om de ‘restjes’ er ‘s ochtends even goed af te spoelen onder de douche.

Heb je wat aan dit wondermiddel of slaan muggen jou (gelukkig) over?

Liefs,
Nadeche Jocelyn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge