Review: Renewed Hope in a Jar Peeling Mousse van Philosophy

Review: Renewed Hope in a Jar Peeling Mousse van Philosophy

Renewed Hope in a Jar Peeling Mousse… Het is een hele mond vol, maar wat een bijzonder product, zeg! Ik was al lang op zoek naar een fijn product om mijn gezicht te exfoliëren en dat heb ik absoluut gevonden. Ik vertel je er alles over en leg kort uit wat exfoliëren nou eigenlijk is.


Voor de droge en schilferige huid

Ondanks dat mijn huid er redelijk egaal uitziet, heb ik wel een lastige huid die ik goed moet verzorgen. Rondom mijn wenkbrauwen en neus heb ik namelijk een hele droge huid. Mijn kin, voorhoofd en neus zelf zijn dan weer een beetje vettig. Het exfoliëren van mijn gezicht is dus belangrijk, maar ik wil absoluut geen agressieve troep op mijn gezicht smeren. Daarnaast heb ik vaak dat als ik een product voor mijn extreem droge huid gebruik, ik weer onzuiverheden krijg op de vettere delen van mijn gezicht.

De samenstelling

Een medewerkster van Ici Paris XL raadde mij de Renewed Hope in a Jar (RHIAJ) Peeling Mousse van Philosophy aan. Hierin zitten onder andere ananas enzymen die poriën kleiner laten lijken. Daarnaast bevat de mousse korenbloem extract en toverhazelaar water. Deze formule exfolieert de huid, maakt deze egaal en zorgt voor een gezonde glow.

Wat is exfoliëren eigenlijk?

Waarschijnlijk heb je deze term al vaker voorbij horen komen, maar ik kan me goed voorstellen dat niet iedereen weet wat het is. Bij exfoliëren worden de dode huidcellen verwijderd. Het exfoliant werkt namelijk op basis van (fruit)zuren. Deze zuren zorgen ervoor dat de verbinding van de cellen van de bovenste huidlaag minder wordt en hierdoor laten de (opgehoopte) dode huidcellen makkelijker los. Daarnaast verbetert een goed exfoliant de vochthuishouding en de huidconditie.

Renewed Hope in a Jar Peeling Mousse van Philosophy in een speciale verpakking

Hoe gebruik je Renewed Hope in a Jar Peeling Mousse?

Je knijpt een klein beetje mousse uit de tube en masseert het in de huid van je gezicht. Er komen wat velletjes van je gezicht af en in het begin voelt het een beetje gek. Dan laat je het een minuutje rusten en was je het af met lauwwarm water (en een washandje). Daarna is je huid zo zacht en glowy, heerlijk! En het kost zo weinig tijd en moeite.

Je kunt de mousse ‘s ochtends of ‘s avonds gebruiken. Als je voor ‘s ochtends kiest, dient hij als basis voor je make-up en hoef je geen primer te gebruiken. Als je hem ‘s avonds gebruikt, is je huid lekker fris voor je je bed instapt.

De prijs

Voor een tube van 75ML betaal je bij Ici Paris XL €32,10. Voor sommige mensen zal het meevallen qua prijs, andere mensen zullen het juist aan de dure kant vinden. Dat vond ik ook wel een beetje, maar je kunt er echt lang mee doen. De medewerkster zei namelijk dat je het product best elke dag kunt gebruiken, maar dat drie dagen per week ook al heel veel voor je huid doet.

Ik ben zeker fan! Wat mij betreft is het een bijzonder product binnen de super grote markt. De Renewed Hope in a Jar Peeling Mousse is gewoon heel anders dan veel lotions en scrubs. Hij ruikt lekker, is niet agressief en bevat geen scrubkorrels die je huid kunnen beschadigen, daarnaast kun je er lang mee doen en werkt het gemakkelijk en snel. De RHIAJ Peeling Mousse krijgt van mij het eindcijfer 10!

Ben jij bekend met dit product of andere producten van het merk Philosophy?

Liefs,
Nadeche Jocelyn

De review van de Renewed Hope in a Jar Peeling Mousse van Philosophy


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge