On Fleek Wenkbrauwstudio in Veenendaal

On Fleek Wenkbrauwstudio in Veenendaal
Twee dagen geleden ben ik naar de ‘On Fleek wenkbrauwstudio‘ in Veenendaal geweest. Ik was erg benieuwd, omdat ik heel kritisch ben over mijn eigen wenkbrauwen. Ik vind het belangrijk dat ze ongeveer dezelfde vorm hebben, niet té dun zijn en ook niet overdreven getekend zijn. Of ik tevreden was over de behandeling van deze salon in Veenendaal, lees je hier.

Vooraf
Ik ben één keer eerder naar een ‘Brow Bar’ geweest en dat was een hele slechte ervaring. Hierdoor ben ik dus een beetje bang voor “dit soort” salons. Maar goed, de één is de ander natuurlijk niet en de recensies over On Fleek wenkbrauwstudio waren lovend. Ik heb besloten om het nog een kans te geven. (Eerlijk gezegd was ik vergeten om een voor-foto te maken, maar laten we het erop houden dat ik mijn wenkbrauwen flink verwaarloosd had om te kijken of de treatment echt effectief zou zijn.)
 
Sfeer
Het viel me gelijk al op dat de studio erg leuk is ingericht en daardoor voelde ik me meteen wel thuis. Een bankje, kaarsjes, fotolijstjes met leuke toepasselijke quotes enz. Allemaal leuke dingen die ik zelf ook zo zou kunnen kopen. Daarnaast zag de studio er verder schoon en netjes uit, wat natuurlijk een fijnere uitstraling geeft dan wanneer dit niet het geval is. Oké, de sfeer is dus goed, maar het draait natuurlijk om de behandeling.
Treatment
Het was echt een fijne treatment, voor zover wenkbrauwen waxen natuurlijk fijn kan zijn. De browstylist vroeg eerst wat mijn wensen waren. Ook hield ze rekening met mijn zeer droge en gevoelige huid. Als ik iets onaangenaams zou ervaren, moest ik dacht gelijk aangeven, maar dat was gelukkig niet het geval. Eerst werd het grootste deel van de overtollige haren gewaxt en daarna werden de laatste haartjes nauwkeurig met een pincet of mesje verwijderd. Er werd gevraagd of ik tevreden was met de vorm en daarna werd er make-up aangebracht om het effect te versterken. Het enige minpuntje vond ik dat het nogal stil was. Ik vind het altijd fijn om te kletsen, maar de styliste is natuurlijk geconcentreerd bezig en dat is ook wel weer logisch.

 

Prijs – kwaliteit
Ik ben erg blij met het resultaat! Ik hou namelijk van nette wenkbrauwen, maar ik vind hele strakke en dunne wenkies niet echt bij mijn gezicht passen. De Styliste heeft perfect rekening gehouden met mijn wensen en mijn brows zijn echt weer tweelingzusjes in plaats van vage kennissen. 😀  Voor €17,50 ben ik zeer tevreden en ik ga zeker nog eens terug. Ik kreeg trouwens ook nog een spaarkaartje mee. Bij elke treatment krijg je een stempel en bij tien stempels krijg je 50% korting op je eerstvolgende behandeling.

Bij On Fleek wenkbrauwstudio kan je binnenlopen zonder afspraak. Dat heb ik ook gedaan en ik was na tien minuten al aan de beurt. Nou had ik het ook niet erg gevonden om wat langer te wachten, want de styliste levert echt goed werk. Binnen twintig minuten stond ik alweer buiten. Mocht je een keertje in Veenendaal zijn, loop dan even langs Hoofdstraat 104!

Laat jij je wenkbrauwen stylen of doe jij het liever zelf?

Liefs,
Nadeche


2 thoughts on “On Fleek Wenkbrauwstudio in Veenendaal”

  • Hoi Romee,

   Jij ook bedankt voor je goede werk! Ik kom snel weer eens langs en hoop dat je nog meer goede recensies krijgt, want die verdien je!

   Liefs,
   Nadeche Jocelyn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge