Nieuw | Ritual of Yalda van Rituals

Nieuw | Ritual of Yalda van Rituals

Bij Rituals denk ik altijd aan lekkere geuren, mooie verpakkingen en prachtige collecties. Toen ik een een bericht ontving over de lancering van een nieuwe limited edition lijn voor het najaar, was ik dan ook meteen enthousiast. Ik besloot naar de lancering van Rituals Nijmegen te gaan. In deze post vertel ik je er alles over.


Ritual of Yalda

De nieuwe lijn heet dus Ritual of Yalda en ruikt naar watermeloen en granaatappel, een heerlijke combinatie als je het mij vraagt. Ook de verpakking is weer prachtig, zoals we van Rituals gewend zijn. De producten zijn blauw van kleur met een mooi rood Paisley-achtig patroon.

Rituals zegt zelf het volgende over de nieuwe lijn; “The Ritual of Yalda is geïnspireerd op de aloude Perzische wijsheid. Het geeft je warmte, licht en welzijn in het koude seizoen. Het ritueel wekt, met granaatappel en watermeloen, een boost van energie op waarmee jij je winterdip te boven komt. Verwen jezelf met deze collectie en mogen al je wensen uitkomen.”


Verrassende producten

Deze lijn heeft producten zoals we die al kennen: de douchegel, het parfum, de bodycream etc. Ook zijn er een aantal producten waar ik verrast over was. De massagekaars bijvoorbeeld. Als ik het goed begrepen heb, kan je de kaars aansteken en is het smeltende “kaarsvet” een soort massage olie. Ook heeft deze lijn bruisballen (verkrijgbaar per drie), dat is een product wat je maar in één andere lijn terugziet

Ritual of Yalda lancering met testmoment in Rituals Nijmegen

De lancering in Nijmegen

In de Rituals filialen in de grote steden, kon je langskomen voor de lancering vanaf 14.00 tot sluitingstijd. Bij binnenkomst kreeg ik een bakje met watermeloen en granaatappelpitjes, die dus moeten verwijzen naar de nieuwe Ritual of Yalda lijn. Verder was er in de winkel een eiland ingericht met de nieuwe producten om te fotograferen en bij de wasbak kon je de douchegel zelf ruiken en testen.

De nieuwe Biologische theelijn van Rituals


Nieuwe theesoorten

In de winkel in Nijmegen zag ik ook nog nieuwe theesoorten. Het gaat om biologische theeën, dus als je een theelover bent, neem dan zeker even een kijkje. 😉

Ik ben echt verrast door de nieuwe limited edition najaarslijn, omdat er superveel verschillende producten bij deze lijn horen. Daarnaast is de geur echt heerlijk en vind ik het jammer dat het geen vaste lijn is. Ik ga zeker wat producten inslaan, waaronder het parfum en de douchegel. Ik had wel iets meer van de lancering verwacht, omdat er van tevoren werd gesproken over treatments, die ik helaas nergens gezien heb. Ach ja, het gaat natuurlijk om de nieuwe producten en die zijn prachtig.

Heb jij de nieuwe lijn al gespot?

Liefs,
NadecheGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge