Lancôme x Cosmopolitan: De Masterclass

Lancôme x Cosmopolitan: De Masterclass
Gisteren ben ik met Kirsten naar de masterclass van Lancôme x Cosmopolitan geweest. Het was een super toffe ervaring en ik heb ook nog wat producten meegenomen om aan jullie te laten zien. Vandaag vertel ik meer over de masterclass zelf en in de volgende post kunnen jullie de review van de Monsieur Big producten verwachten.

Workshopruimte in Bijenkorf Amsterdam

De masterclass 
Om half een werden Kirsten, ik en nog een aantal andere dames verwacht bij de Lancôme stand in de Bijenkorf in Amsterdam. Toen iedereen zich had aangemeld, werden we mee naar boven genomen en op de vijfde verdieping kwamen we in een prachtig ingerichte ruimte vol met Lancôme producten.

Tafel met gekleurd fruit en Jus D'orange

Makeup artist Juliëtte Westenbroek wachtte ons daar op en verwelkomde iedereen persoonlijk. We mochten een hapje en een drankje pakken (van verse jus tot ijsthee en van verse fruitsalades tot macarons en bonbons). Het was in ieder geval erg goed verzorgd.

Lancome producten

Toen iedereen zat kregen we eerst een stukje geschiedenis over Lancôme en ook nog wat andere achtergrond informatie. Toch wel leuk om te weten dat Lancôme in 1935 werd opgericht als parfummerk en dat het logo (de roos) de vrouwelijke schoonheid vertegenwoordigd.

Masterclass Juliette Westenbroek bij Bijenkorf Amsterdam

Na de geschiedenis, kregen we het leukste deel van de masterclass. Juliëtte liet op een model zien hoe je je nou “goed” opmaakt op gebied van foundation, shaping/contouring, eyeliner en lipmakeup. Heel leuk en ook nog best leerzaam. Na haar presentatie mochten we onszelf opmaken met Lancôme producten en kregen we nog persoonlijke tips.

Masterclass Monsieur Big Lancome

Om half drie was de masterclass afgelopen, mochten we nog wat leuke foto’s maken en kregen we een goodiebag met een Cosmopolitan tijdschrift, een matte lipshaker (lipstick), een Monsieur big mascara tester en een make-up remover mini.

Omdat ik alle producten van de nieuwe lijn graag aan jullie wilde laten zien, heb ik die ook nog meegenomen en de review komt dus, zoals je bovenaan het artikel al kon lezen, snel online. Benieuwd naar de Monsieur Big Mascara (die twaalf keer meer volume belooft), de eyelinerstift met schuinafgesneden tip en het nieuwste wenkbrauwpotlood? Neem dan vanaf maandag dan weer een kijkje op mijn blog.

Lijkt het jou leuk om zo’n masterclass bij te wonen?

Liefs,
Nadeche Jocelyn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge