Review: De deodorants van Loveli

Review: De deodorants van Loveli

Sommigen zullen het wel herkennen: je hebt een belangrijk gesprek of je moet even stevig doorstappen en al snel ruik je naar zweet. Met de deodorants van Loveli zweet je nog steeds, want dat is gezond, alleen zou je minder naar zweet moeten ruiken. Ik testte het uit.

Mira van Mira Tells raadde deze aluminiumvrije deodorants aan in haar Instagram stories en ik was eigenlijk meteen benieuwd. Ik vind dat ik zelf best snel zweet, maar ik kon nooit een goede oplossing vinden. Veel duurdere en luxere deodorants hielpen niet en dan maakte het weinig uit of het nou om een stick, een roller of een spray ging. Maar goed, omdat Mira zo enthousiast was, wilde ik nog wel een gokje wagen met de deodorants van Loveli.

Verschillende geuren en varianten

Ondanks dat er op de site super veel lekkere en interessante producten staan, hield ik me in en kocht ik voor nu alleen twee deodorants. Je hebt keuze uit de varianten Fresh Cotton, Power of Zen, Sweet Orange, Appleblossom, Sensitive Skin en Fresh Cotton – voor hem. Ik bestelde de eerste twee, maar ik vond het toch wel moeilijk kiezen. Bijna alle geurcombinaties leken me namelijk super lekker.

Loveli Power of Zen

Het formaat

Toen ik mijn pakketje kreeg, was ik wel een beetje verbaasd over hoe klein de deo’s in werkelijkheid zijn. Je hebt namelijk een gewone variant voor €7,99 en een XL variant voor €14,99. Ik heb de gewone besteld, maar deze bleken bij bezorging dus best klein. Nou stond er wel bij dat ze 30ml waren, dus het is ook een beetje mijn eigen schuld. Gelukkig gaat zo’n “kleine” stick toch zo’n zes weken mee en een XL variant 3 maanden. Pluspunt: De 30ml verpakking gaat wel lekker makkelijk mee in je tas!

Testen maar

Uiteindelijk is het natuurlijk het belangrijkst of de producten (voor jou) werken en ik besloot dat het tijd was om ze te testen. ‘s Ochtends na het douchen smeerde ik een dun laagje op mijn oksels. Gedurende de dag zweette ik wel, maar rook ik super fris! Ik ben eigenlijk heel tevreden over de deodorants van Loveli. Ik hoefde ook niet meerdere malen per dag een nieuwe laag aan te brengen. Eén dunne laag is genoeg om je dag door te komen. Wat een verademing!

Loveli Fresh Cotton

De geuren zijn niet zo sterk als de beschrijvingen deden vermoeden, maar ze ruiken wel lekker. Fresh Cotton ruikt subtiel naar schone, net gewassen, was. En Power of Zen heeft de geur van roos en lavendel. Eenmaal aangebracht, ruik je ze bijna niet meer, maar goed met frisse oksels en een goed parfum, ruik je alsnog de hele dag heerlijk.

Verkooppunten en bezorging

Op de site van Loveli staan verrassend veel verkooppunten en er zit dus bijna altijd wel een verkooppunt bij jou in de buurt. Wel kun je bij de meeste verkooppunten alleen op afspraak terecht. In principe ook geen probleem, maar ik had zo’n drukke periode dat ik eigenlijk niet anders kon dan ze laten thuisbezorgen.

De verzending en bezorging is echt super snel! Binnen twee werkdagen heb je je pakketje binnen. Nou vind ik de bezorging wel aan de dure kant, als je niet aan de €30,- euro komt. Je betaalt dan namelijk €5,25 voor een gewoon pakketje en €3,10 voor een brievenbuspakketje (lipbalm of face oil). Je bent dus eigenlijk wel verplicht om een voorraadje producten in te slaan. Tip: Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief krijg je een kortingscode waarmee de eerste bezorging gratis is.

Eindoordeel over de deodorants van Loveli

Ja, ik ben misschien wel een beetje kritisch, maar ik ben ook graag eerlijk naar jullie toe. Het product zelf krijgt van mij een 9, omdat het zo goed werkt en echt een fris gevoel geeft. Alleen valt de geur (na het aanbrengen) een beetje weg. Daarnaast zijn de verzendkosten dus aan de hoge kant. Toch zou ik de producten wel opnieuw bestellen, omdat ik echt wanhopig op zoek was naar een werkende deodorant en de deodorants van Loveli zeker wél doen wat ze beloven!

Ben jij bekend met de producten van Loveli?

Liefs,
Nadeche Jocelyn2 thoughts on “Review: De deodorants van Loveli”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge